Új közművelődési koncepció készül Gödöllőn

pmh

Tisztelt Olvasó!

Gödöllő Város Önkormányzata 1999-ben alkotta meg közművelődési koncepcióját. Az eltelt idő, a művelődési központ közhasznú társasággá történt átalakítása, az új könyvtár átadásával lezajlott intézményi szerkezet-változás valamint részbeni funkcióbővülés, az Európai Unióba történt belépésünk, a közművelődési tevékenységet folytató civil szervezetek, művészeti egyesületek számának növekedése és művészeti életük kiteljesedése, s a szélesedő nemzetközi és testvérvárosi kapcsolatok azt kívánják, hogy ezt a hat évvel ezelőtt megalkotott koncepciót most felülvizsgáljuk, és újat alkossunk.

Tisztelettel kérjük a Gödöllő és környékén élő, a kultúra iránt érdeklődő polgárokat, hogy olvassák el a régi koncepciót (/hirdetotabla/tervekés segítsenek javaslataikkal, ötleteikkel az új közművelődési elképzelés megfogalmazásában, szerkesztésében. Javaslataikat levélben (Polgármesteri Hivatal, Közoktatási, Művelődési és Sport Iroda vezetője, 2100 Gödöllő, Szabadság tér 7.), e-mailben (frez@godollo.hu), vagy telefonon (529-213) is eljuttathatják hozzánk!

Köszönjük, hogy hozzájárulnak a város valamennyi polgárát érintő, középtávú közművelődési irányelvek és fejlesztési elképzelések megfogalmazásához.

Gödöllő, 2005. március 9.

Dr. Nánási Éva

címzetes főjegyző