Árverési hirdetmény

pmh

Gödöllő Város Önkormányzata árverést hirdet közvetlen élet- és balesetveszélyes állapotú, lakhatásra, emberi tartózkodásra alkalmatlan lakás tulajdonjoga megszerzésére

AZ INGATLAN ISMERTETÉSE:

Az 5310/5/A/6 hrsz-ú, 45,03 m2 alapterületű lakás Gödöllőn, az Isaszegi út 41. számú, nyolclakásos társasház két épületének egyikében található. A lakás statikus szakértői vélemény szerint közvetlen élet- és balesetveszélyes állapotban van. Lakhatásra, emberi tartózkodásra alkalmatlan.

A lakás vízzel, elektromos árammal ellátott, csatornahálózatra kötött. A lakás további közművesítésével, illetve a – lakásba be nem kötött – közművekre történő csatlakozással járó költségek a vevőt terhelik, és az ahhoz szükséges engedélyek beszerzéséről is neki kell gondoskodnia.

Kikiáltási ár: 900.000 Ft, mely tárgyi adómentes és az árverésen a licitálás kiinduló összege.

Az árverés helye: Gödöllő, Városháza (Szabadság tér 7., II. emelet 229. sz. helyiség)

Az árverés ideje: 2006. április 11., du. 14 óra

Az árverésre jelentkezés feltétele: Bánatpénz címén a lakás kikiáltási ára 20 százalékának megfelelő összeg, azaz 180.000 Ft befizetése a Vagyongazdálkodási Iroda által biztosított csekken és a befizetés megtörténtének igazolása a jelentkezési határidőben.

Az árverésen történő részvételre 2006. április 10-én du. 16 óráig lehet jelentkezni a Gödöllői Polgármesteri Hivatal Vagyongazdálkodási Irodáján (Városháza II. emelet), a 232. sz. helyiségben.

Az érdeklődők részére részletes tájékoztatást Tóthné Pervai Katalin ad.

A lakás keddi, csütörtöki és pénteki napokon, munkaidőben történő megtekintésére a megjelölt személlyel időpont egyeztethető.

Telefon: 28/529-148

Telefax: 28/529-251

E-mail: pervai@godollo.hu