A Gödöllői Polgármesteri Hivatal 2007. évi teljesítménycéljai



Gödöllő Város Képviselő-testülete a Köztisztviselők jogállásáról szóló 1992. évi XXIII. törvény alapján a Polgármesteri Hivatal fő tevékenységi területein a teljesítménykövetelmények alapját képező 2007. évi célokat az alábbiak szerint határozza meg:

-          A Gödöllői Statisztikai Kistérséghez tartozó települések építéshatósági feladatainak ellátásához előírt jogszabályi feltételek megteremtése.

 

-          A Többcélú Kistérségi Társulás működésének támogatása, segítése, a szükséges kapcsolattartás biztosítása.

 

-          Gödöllő Város Önkormányzatának költségvetésében meghatározott projektek előkészítésével, megvalósításával kapcsolatos feladatok szakmai előkészítése, teljesítése.

 

-          A Településszerkezeti Terv elkészíttetésének koordinálása, a Városfejlesztési Koncepcióban megfogalmazottak érvényre juttatásával, melyet az operatív program formájában a megvalósíthatóság érdekében kell megalkotni.

 

-          Fel kell tárni és értékelni kell a szabályozási tervek végrehajtásából eredő újabb ingatlanhasznosítási lehetőségek teljes körét, javaslatot kell adni a megvalósítások időbeli ütemezésére.

 

-          Az új alapokra helyezett gépjárműadó zökkenőmentes végrehajtása, a mozgáskorlátozottak előzetes tájékoztatása az adómentesség igénybevételi feltételeinek változásáról.

 

-          Folytatni kell az e-közigazgatás minél szélesebb körű bevezetésének programját, a közigazgatási szolgáltatások minőségi színvonalának emelése céljából.

 

Határidő: 2007. december 31.

Felelős: Dr. Nánási Éva jegyző