Árverések



A képviselő-testület október 15-i ülésén árverésen történő értékesítésre jelölte ki az önkormányzat tulajdonát képező, a Babati út és az Országalma utca sarkán fekvő 2901/4 helyrajzi számú, 1645 m2 területű lakótelkeket bruttó 13.300 Ft-os négyzetméterenkénti kikiáltási ár megjelölésével.

A telek fölött korábban – a Babati úttal párhuzamosan – 20 kV-os szabad légvezeték húzódott, amelye a közelmúltban kiváltottak. Így az ingatlan hasznosításra előkészített állapotban van. Az ingatlan elektromos energia, víz, szennyvíz és gáz közművekkel ellátott területen fekszik, de a közműveket nem kötötték be. A közművesítéshez szükséges engedélyek beszerzéséről a vevőnek kell majd gondoskodnia, és a közművesítés költségei is őt terheli.

*

Árverés tartását rendelte el a képviselő-testület a Gödöllő, Palotakert 4. szám alatti társasházban lévő, 123,8 m2 alapterületű, 5891/5/A/33 hrsz. alatt nyilvántartott nem lakás célú helyiség 10 évre szóló bérleti jogának és további 10 éves időtartamra szóló előbérleti jogának megszerzésére. Az üzlethelyiség a korábbi bérlő Agrouniker Zrt. felmondó nyilatkozata alapján március 31-én üresedett meg.