A kapitány csak megoldásokat ismer

- Január elsejétől az európai uniós elnökségből adódó feladatok ellátásához 400 további rendőr áll szolgálatba Pest megyében, közülük 70 a Gödöllői Rendőrkapitányság területén és remélem, hogy valamennyien itt szeretnének majd maradni – jelentette be a testületi ülésen Bozsó Zoltán r. dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, akinek kinevezését a városi kapitányság élére egyhangúlag támogatták a képviselők.

Dr. Ármós Sándor r. dandártábornok Pest megyei főkapitány elmondta, nagy elismerésnek tekintik, hogy a korábbi kapitányt, dr. Mihály István ezredest a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének nevezték ki. Mivel a gödöllői a kiemelt kapitányságok közé tartozik, vezetőjét az országos rendőrfőkapitány bízta meg.
- Kevés ilyen képzettségű rendőrt ismerek. Bozsó Zoltán ős Pest megyei, tőle felkészültebb személyt én sem tudtam volna javasolni - tette hozzá dr. Ármós Sándor.
- Eddig nem tapasztalt világérdeklődés középpontjába kerül majd Gödöllő - vélekedett Bozsó Zoltán, az elnökségi időszakra utalva, majd kifejtette, hogy konstruktív és az együttműködésre nyitott emberként azt vallja, hogy nincsenek problémák, csak megoldások.
Dr. Gémesi György a képviselő-testület nevében gratulált a kinevezéshez és tolmácsolta a további jó együttműködés szándékát az önkormányzat részéről.