Bezár a RádióAktív 93.6

A RádióAktív 93.6 utolsó adásnapján, hétfőn este Gémesi György polgármester betelefonált az élő adásba, megköszönte a dolgozók munkáját, és ígéretet tett arra, hogy dolgozni fog a megoldáson.

Búcsúzkodtak a műsorvezetők és a hallgatók hétfőn a gödöllői RádióAktív 93.6 honlapján és élő műsorában. Az anyagi gondokkal küszködő csatorna kedden, március 1-jén végleg megszűnik. Bár a szakemberek mindent megtettek a fennmaradásért, az elmúlt hónapokban bebizonyosodott, hogy az eddigi konstrukcióban nincs lehetőség a további működtetésre még akkor sem, ha a város számára fontos tájékoztatási csatornát jelentett - olvasható a rádió honlapján.
Gémesi György elmondta: bízik benne, hogy Gödöllő csak átmenetileg marad saját rádióállomás nélkül. A polgármester megígérte: mindent elkövet azért, hogy amint a financiális lehetőségek adottak lesznek, valamilyen formában megoldást találjon. A településvezető azt sem tartotta kizártnak, hogy ha ezen a frekvencián nem lehet újra műsor, akkor esetleg egy gödöllői kistérségi rádiót indítanak.

forrás: Hírszerző/FH