Lakossági fórum – Közbiztonság, Tiszta Udvar, Rendes Ház program

Közbiztonsági kérdésekről, a Tiszta Udvar Rendes Ház programról és egyéb, a 8. számú választókörzetet érintő kérdésekről esett szó július 13-án, Tóth Tibor alpolgármester, a terület önkormányzati képviselője kihelyezett fogadóóráján.A résztvevőknek Farkas Imre alezredes, a Gödöllői Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának vezetője bemutatta a Palotakert új körzeti megbízottját Cserni Renáta törzsőrmestert, aki június óta látja el a területen a körzeti megbízotti feladatokat.  
A Tiszta Udvar Rendes Ház programról Tóth Tibor beszélt, aki elmondta, tudja, hogy a társasházak nehezebben tudnak bekapcsolódni a programba, de úgy véli számukra is meg van a lehetőség, hogy összefogással, odafigyeléssel szebbé, fenntarthatóbbá tegyék környezetüket.
A fórum témái mellett természetesen egyéb, a lakosságot foglalkoztató kérdések is szóba kerültek. Többek között a városi kerékpáros fejlesztésekről, az Alsóparkba tervezett futó  és erősítő pálya kialakításáról  és a közlekedési morál hiányából adódó gondokról cseréltek eszmét a résztvevők.