Ismét Tiszta udvar – Rendes ház

Az elmúlt évben nagy sikerrel hirdette meg Gödöllő önkormányzata a Tiszta udvar – Rendes ház programot, amibe a kertes övezetben és a társasházakban élők egyaránt nagy lelkesedéssel kapcsolódtak be. Az idén ismét lehetőségük lesz a városunkban élőknek arra, hogy bemutathassák, megmérettethessék kertjük, házuk tája szépségeit.

A múlt évi sikeres program igazolta, Gödöllő lakosságának jelentős része számára fontos, hogy szűkebb környezete gondozott legyen, s erre nem kevés munkát hajlandóak áldozni.
A szervezők az esztétika mellett az idén is fontos szerepet szánnak a fenntarthatóságnak, a környezetbarát technológiák alkalmazásának, ami – ahogy ezt már láthattuk – nem feltétlenül jelent drága beruházásokat, sokszor egy kis odafigyelés elég, hogy tegyünk környezetünk védelméért.
Az önkormányzat az idén is számít a civil szervezetek partnerségére, s a pályázatokat a tervek szerint az ő delegáltjaik közreműködésével bírálják el. Jelentkezni április közepétől lehet, az adatlapot a városháza portáján vehetik át az érdeklődők, vagy elektronikus formában letölthetik majd a www.godollo.hu oldalról.
A jelentkezéseket a tisztaudvar@godollo.hu e-mail címre küldhetik el, vagy a Városháza portáján elhelyezett gyűjtőládába lehet majd bedobni.