3D-s videoklip Vincze Lillával és Xavier Rivadeneirával

A Duna felett, a Lánchídon és a Gödöllői Királyi Kastélyban forgatták  Vincze Lilla és Xavier Rivadeneira 3D-s videoklipjét, amit március 27-én mutattak be a királyi kastély vetítőtermében. A kettős a Tu Cosa Fai Stasera című dalt énekelte crossover stílusban.


A Napoleon Boulevard énekese és az Ecuadorban született operaénekes először a múlt év novemberében hagyományteremtő céllal megrendezett I. Erzsébet-bálon énekelt duettet. Ez a szereplés adta az ötletet a közös videoklip elkészítésére, aminek rendezője Péterfi Csaba, operatőre Mezei Attila.  
Vincze Lilla már szinte hazaérkezett Gödöllőre a film bemutatóján, hiszen a városban gyakran lép fel. Tavaly nagysikerű szabadtéri koncertet adott a Belvárosi Napokon a zenekarával, az év végén pedig karácsonyi hangversennyel ajándékozta meg a Barokk Színház közönségét.  Xavier Rivadeneira 1990 óta él Magyarországon, s számtalan kiváló szerep kötődik a nevéhez.
A bemutatón Gémesi György polgármester elmondta, hosszú idő óta figyelemmel kíséri Vincze Lilla sokarcú, igényes művészetét. Vincze Lilla kifejtette, Gödöllő számára nem csupán szereplési hely, hanem olyan befogadó közösségre talált benne, amelyben a legfrissebb barátság is régen köttetnek tűnik. Meghatottan szólt arról, hogy most készült vele az első háromdimenziós film, amiben kiváló partnerre talált Xavier Rivadeneirával és a fantasztikus energiával dolgozó helyi stábbal, az alkotókkal, mindenek előtt Péterfi  Csabával.
Xavier Rivadeneira a film forgatását izgalmas kirándulásnak érezte, amelynek reméli, hogy lesz folytatása.
A klip megtekinthető:
2D http://www.youtube.com/watch?v=j08fhXdCaMY&feature=youtu.be