Átadták a „Gödöllő Vállalkozója” díjakat

Gödöllő Város Képviselő-testülete 2002-ben alapította a helyi vállalkozók munkájának elismerésére a "Gödöllő Vállalkozója" díjat. Az idén Józsa Béla, a Józsa Tésztaipari és Kereskedelmi Kft. ügyvezetője és Reményi Richárd, a Gödöllői Városi Filmszínház üzemeltetője kapta a kitüntető címet.


A rendelet értelmében a díj azoknak a köztartozással nem rendelkező egyéni vállalkozóknak, társas vállalkozások személyesen közreműködő tulajdonosainak, illetve vezető tisztségviselőinek adományozható, akik olyan tradicionális, illetve modern ipari, szolgáltatási tevékenységet folytatnak, amely a város gazdasági életében, a lakosság ellátásában tartósan kiemelkedőnek és színvonalasnak minősül, illetve jelentős eredményeket értek el a város fejlődését, szolgáltatásainak bővítését célzó vállalkozási tevékenységeikkel.
A „Gödöllő Vállalkozója” díjban évente két személy részesíthető.

Józsa Béla vállalkozó, a Józsa Tésztaipari és Kereskedelmi Kft. ügyvezetője. A családi vállalkozásként indult, 27 éve  száraztésztagyártással foglalkozó társaság az elmúlt évek beruházásai révén korszerű technológiával felszerelt, a Gödöllői Üzleti Parkban lévő üzemcsarnokban készíti minőségi termékeit.  A cég több éve nyújt biztos megélhetést több gödöllői állampolgárnak.

Reményi Richárd, a Gödöllői Városi Filmszínház üzemeltetője, több nagyszerű fejlesztést hajtott végre az elmúlt években. A digitális rendszernek köszönhetően a premierrel egy időben elérhetők a filmek Gödöllőn, teljesen új vásznat kapott a mozi, korszerűsítették a hangrendszert. Szívvel lélekkel, szakmai hozzáértéssel és a közönség iránti szeretettel dolgozik akár éjszakába nyúlóan is, hogy széles tömegeket szolgáljon ki. Elkötelezettségét jól példázza, hogy sokszor rendez ingyenes, vagy önköltséges vetítéseket.

A díjakat dr. Gémesi György polgármester adta át.
Videó: http://www.youtube.com/watch?v=fViup18x7lI&feature=youtu.be

 

 

 

 

 

(c) Reményi Krisztián felvételei