Képviselő-testületi döntések

A képviselő-testület október 30-án ülést tartott a városházán.

Az önkormányzat közbeszerzési eljárásokat indít villamos energia és földgáz energia beszerzésére; az eljárások lebonyolításra a Sourcing Hungary Kft-vel köt szerződést a képviselő-testület.  
A képviselő-testület az Erkel Ferenc Általános Iskola Logopédiai alsó tagozatát a jelenlegi Tessedik Sámuel úti telephelyről áthelyezi a Mátyás király út 10. sz. alatti, önkormányzati tulajdonú ingatlanba. Az őszi szünet után a korábban is iskolaként szolgáló épületben kezdődik az oktatás.  
A testület elfogadta az önkormányzat és a VÜSZI Nonprofit Közhasznú Kft. közötti „Közhasznú szerződés kiegészítése a helyi közút-, híd- és csapadékvíz-elvezető rendszer és az ezekhez kapcsolódó közterületek karbantartási, fenntartási munkáinak folyamatos ellátására” című szerződésnek a kerékpárutak létesítésére és az alsóparki sétány felújítására vonatkozó kiegészítését.
Az önkormányzat pályázatot ír ki a helyi autóbusz közösségi közlekedés közszolgáltatás ellátására.
A képviselő-testület megtárgyalta a Deák Ferenc téri bérlakások bérbeadói ellenőrzéséről készített beszámolót és elfogadta az egyes, 10 éves, lejárt szerződések meghosszabbítására előterjesztett javaslatot.
Első olvasatban került a testület elé Gödöllő Város Önkormányzata Kulturális és Közművelődési Koncepciójának tervezete. Döntés erről a következő ülésen várható.
A képviselő-testület támogatta a Tormay Károly Egészségügyi Központ egyes szakorvosi óraszámai felülvizsgálatáról készített előterjesztést.
Elfogadták a Városi Piac bérleményében alkalmazott bérleti díjak felülvizsgálatáról szóló előterjesztést. A képviselő-testület a 2013. január elsejétől érvényben lévő bérleti díjakat változatlanul  érvényesnek tekinti 2014. évre is; az általános forgalmi adót a bérlők fizetik.