Ünnepség a Ligeti Juliska utcai játszótéren

Új játszóeszközzel gazdagodott a Ligeti Juliska utcai játszótér Blahán. A mászásra is, függeszkedésre is alkalmas "várat", amelyről csúszdán is távozni lehet, pénteken délután adták át a gyerekeknek.



A játszótér adakozásból és sok dolgos kéz hozzájárulásával gyarapodott, mondta az eseményen Pecze Dániel alpolgármester, a városrész önkormányzati képviselője. Ő is és dr. Gémesi György is felidézte, hogy pár héttel ezelőtt, a várostakarítási napon már többen fáradoztak a tér szépítésén.

Értékelni kell a pici lépésekkel való előrehaladást is. Egy kis közösségnek mindig az a legfontosabb, amit a sajátjának mondhat. Ehhez a város is igyekszik hozzá tennni a magáét, hangsúlyozta a polgármester.

Pecze Dániel köszönet mondott az adományozóknak és akik megalósították a fejlesztést: a VÜSZI Kft. dolgozóinak és Ferenczi Győző gödöllői vállalkozónak, továbbá Dombrádi Jánosak és Stefán Mihálynak, akik a kerítés megújítását vállalták anyagköltségen. Csató Sándor is besegített nekik, de ő az átadás idején labdarúgókat edzett. A fejlesztés nagyon jó példája annak, hogy megvalósul, amit négy éve a Blaháért Társasággal a zászlójukra tűztek, nevezetesen a közösségépítést. Ez utóbbi ugyanis még az építményeknél is erősebb.