Gödöllői pillanatok a Duflex lencséjén keresztül

 November 30-án délután nyílt meg a Duflex Fotográfiai Stúdió új kiállítása a Civil Házban; a „Gödöllői ünnepek és hétköznapok” című tárlaton az egyesület tagjai közül most hét művész alkotásait láthatják az érdeklődők.

Mint az a kiállítás címéből is látszik, az alkotók (Danis János, Tóth Péter, Herbai Judit, Kondor Edit, Mészáros Annarózsa, Pető István, Winkler Csaba) az idei év gödöllői eseményeit vették a középpontba. Mindannyian saját stílusuk, egyéni megközelítésmódjukon keresztül mutatják be azokat az eseményeket és pillanatokat, amik a fényképezőgépük lencséje elé került.
Tóth Péter köszöntője után a kiállítást Gémesi György polgármester nyitotta meg, aki többek között megköszönte a Duflex tagjainak, hogy már megalakulásuk, 1991 óta azért dolgoznak, hogy megörökítsék a gödöllői események sokszínűségét és fotóikon keresztül adjanak átfogó képet a város életéről, a hétköznapokról és az ünnepekről egyaránt.
A megnyitón részt vett Pécsi Ildikó Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, Gödöllő díszpolgára is, aki ugyancsak elismerően nyilatkozott a Duflex tagjainak elkötelezettségéről.(c) Reményi Krisztián felvételei