Gödöllőn lopott

A Gödöllő Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt B. Tamás 42 éves gödöllői lakos ellen.


A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2015. július 30-án 7 óra és július 31-én 12 óra közötti időben a kerítésen keresztül bemászott egy gödöllői ingatlan területére, majd a kertben lezárt állapotban parkoló autót – eddig - ismeretlen módszerrel kinyitotta és abból okmányokat, valamint egyéb használati tárgyakat tulajdonított el, valamint megrongálta a rádiós magnót. Ezt követően a 42 éves férfi 2015. július 31-én 15 óra körüli időben Gödöllőn bement egy másik családi házba a zárban hagyott kulcs segítségével és a lakásban – eltulajdonítási szándékkal – két mobiltelefont, egy laptopot, karórákat és egyéb használati tárgyakat készített össze, melyeket nem tudott a helyszínről elvinni, mivel a bűncselekmény elkövetése közben megzavarta a szomszéd.
A bejelentést követően a gödöllői rendőrök azonnal megkezdték az adatgyűjtést, melynek eredményeként a körzeti megbízott azonosította a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható B. Tamást, akit 2015. augusztus 5-én 11 óra körüli időben egy rokona gödöllői lakásában elfogtak és előállítottak. A férfit a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. Az illetékes bíróság 2015. augusztus 7-én előzetes letartóztatásba helyezte.  
A gyanúsított ellen a további eljárást – fogvatartása mellett - a Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.
police.hu