Sajtóközlemény

Dr. Gémesi György, Gödöllő város polgármestere ma a következő sajtóközleményt adta ki. 


SAJTÓKÖZLEMÉNY

Gödöllő Város Önkormányzata felháborítónak és elfogadhatatlannak tartja, hogy a helyi Fidesz vezetői, Vécsey László országgyűlési képviselővel együtt mindent megtesznek azért, hogy az önkormányzat saját költségvetéséből finanszírozott főtérfejlesztési programot politikai alapon megakadályozzák.
A városháza bontásával kezdődő nagy volumenű beruházás lehetővé teszi, hogy a 2011-ben a Virágos Magyarországért program keretén belül a legvirágosabb főtérnek nyilvánított városközpont tovább szépüljön, és az itt élők, a fiatalok, a családok, a nyugdíjasok, valamint az ide látogató turisták kedvelt helye lehessen.
A hosszú időn át előkészített főtérfejlesztési program a lakosság megkérdezésével, javaslataik figyelembevételével készült el, melynek első lépése a 80-as évek végén épült, rossz szerkezetű városháza bontását foglalja magában.
A város fejlődésének szándékos megakadályozása egyrészt kárt okoz, továbbá azért is elfogadhatatlan, mert a Fidesz országgyűlési képviselőjének a várossal kapcsolatos választási ígéreteiből semmi sem valósult meg.
Az önkormányzat továbbra sem a Fidesz pártközpont utasítása szerint kívánja vezetni a települést, hanem Gödöllő Város lakosságának igényeit kívánja szolgálni.
2017. május 30.

Dr. Gémesi György
Gödöllő város polgármestere