Forgalmi rend változás a Petőfi téren és környékén

Gödöllő Város Önkormányzata a Petőfi téren végzett vízelvezetési és aszfaltozási munkálatok folytatásaként, a parkolóhelyek komfortosabbá tétele céljából burkolt parkolók létesítését valósítja meg a Kossuth Lajos utca páros oldalának Petőfi téri szakaszán. A munkák során a meglévő kapubejárók között 7 db aszfaltozott várakozóhely épül az utcában korábban létrehozott parkolósorhoz hasonló kivitelben.


A kivitelezés tervezett időtartama: 2017. szeptember 29. (péntek) – 2017.október 30. (hétfő).
A munkavégzés során a Kossuth Lajos utca érintett szakasza munkaidőben időszakosan lezárásra kerülhet oly módon, hogy az lehetőség szerint minél kisebb mértékben zavarja az Önök mindennapjait.
Felhívjuk ugyanakkor figyelmüket, hogy az érintett parkolóhelyek 2017. szeptember 28-án (csütörtök) délután kerülnek lezárásra, míg 2017. szeptember 29. nap során a munkálatok volumene miatt a közlekedési csomópont részleges lezárására kerül sor az adott időre megváltoztatva annak közlekedési rendjét. A hatékony munkavégzés elősegítése céljából kérjük, hogy a megadott időszakban az érintett helyeken ne parkoljanak, a gépjárműveik elhelyezését más területen legyenek szívesek megoldani.
A kivitelezés ideje alatt kérjük szíves türelmüket és segítő együttműködésüket.