Vasútfelújítás: módosult átjáró lezárási időpontok

A kivitelező Strabag Vasútépítő Kft. tájékoztatása szerint a korábban meghirdetettekkel ellentétben a vasút felújítási munkák miatt az alábbiak szerint módosulnak az Arborétumhoz, Méhészethez vezető átjáró, és a 3103 jelű Isaszegi úti átjáró ideiglenes, teljes lezárásának időpontjai:




A Gödöllői Arborétumhoz vezető útátjáró teljes lezárásának időpontja:

2018. április 26. (csütörtök) 8:00-tól – 2018. április 28. (szombat) 18:00-ig

A 3103 jelű Isaszegi úti átjáró teljes lezárásának időpontjai:

2018. április 27-a (péntek) 20:30-tól – 2018. április 30-a (hétfő) 04:30-ig

Ezen időszakokban az Isaszeg–Gödöllő közötti közúti forgalom ideiglenesen elterelésre kerül a kihelyezett közúti jelzőtábláknak megfelelően. Az Isaszegi út lezárásakor a volánbuszok is terelő útvonalon közlekednek a helyszíni tájékoztatóknak megfelelően.

Ezen időszakokban gépjárművel az útátjárón áthaladni nem lehetséges. Gépjárművel közlekedni a Méhészeti lakosoknak és az Arborétum dolgozóinak a Valkói út felől meglévő bejáró úton saját felelősségi körükben van lehetőségük. A lezárás időtartamára az Arborétum kezelője az úton lévő sorompót nyitott állapotba helyezi. Vészhelyzet esetén a tűzoltóság, rendőrség, mentőszolgálat gépjárműveinek áthaladása a területen lévő vállalat engedélyével megoldott.
A Gödöllői Arborétumhoz vezető utat gyalogosan a Gödöllő-Állami telepek vasúti megállóhelytől induló ideiglenesen kialakított járdán lesz lehetőség megközelíteni.

A kivitelező felhívja a figyelmet, hogy az átépítés alatt a vonatközlekedés folyamatos a vágányokon, ezért a gyalogos átkelés fokozott elővigyázatossággal történjen. A vasúti jelzőberendezések működnek!