Gödöllő

Városi Információs Portál

Alapértelmezett verzió English version
Polgárok Turizmus Ügyintézés Gazdaság Hírek
Eseménynaptár
H K Sz Cs P Sz V
       1  2  3  4
 5  6  7  8  9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29      

Önkormányzati hírekKeresés:   
2007.06.26 17:22
Kinevezés, meghosszabbítás

A vezetői megbízások közelgő lejárta miatt a képviselő-testület a múlt évben határozott az Erkel Ferenc Általános Iskola és a Montágh Imre Általános Iskola, Speciális Szakiskola és Készségfejlesztő Speciális Szakiskola igazgatói állásának az Oktatási Közlönyben történő meghirdetéséről. A pályázati felhívásra a meghatározott határidőn belül egy-egy pályázat érkezett.

A pályázatokat elbíráló bizottság június 5-i ülése előtt Kuffersteinné Pál Katalin, az Erkel iskola igazgatója pályázatát írásban visszavonta, ezért a bizottság kizárólag a Montágh iskola vezetői álláshelyére benyújtott pályázattal foglalkozott és javasolta Bucsyné Prém Katalin újbóli, öt évre szóló kinevezését, amit a képviselő-testület egyhangúlag elfogadott. Az ülésen is elhangzott, Gödöllővel szemben egyre kevesebb települési önkormányzat vállalja a speciális törődést igénylő gyerekeket egyénileg fejlesztő és foglalkoztató iskolák fenntartását. Bucsyné Prém Katalin kiemelkedő szakmai felkészültsége, hivatástudata, több cikluson megszerzett vezetői tapasztalata biztosíték a folytonosságra, az iskola szakszerű irányítására.

Kuffersteinné Pál Katalin, az Erkel iskola igazgatója a pályázatát visszavonó levelében indokai között utalt arra, hogy a felkért szakértő szakmai véleményével azonosulva érzi, vezetői programja nem teljes részletességgel foglalkozik az iskola előtt álló feladatokkal. Reálisan értékelte a kialakult helyzetet, elfogadta a pályázatát bíráló szakértő prioritásokat és súlypontokat hiányoló szakvéleményét. Ugyanakkor nyilatkozott arról, hogy szándékában áll pályázatát áttekinteni, az iskolára vonatkozó szakmai fejlesztési feladatokat kidolgozni. Mivel érvényes pályázat nincs az iskola igazgatói állására, a képviselő-testület a vonatkozó jogszabályok alapján egy évvel meghosszabbította Kuffersteinné Pál Katalin vezetői megbízását.Látogatottság: 2528
Keresés

DÍJAK, ELISMERÉSEK

2018
2017


20162015
*

Városimázs filmek
Filmek - A Szecesszió Éve Gödöllőn
                                       

Időjárás

az

előrejelzése


Copyright © 2010
Gödöllő Város Önkormányzata
Adatvédelem|Médiaajánlat
Impresszum|Technikai információk|Oldaltérkép
Powered by Webgyár
Design by Monokrome Vision