Gödöllő

Városi Információs Portál

Alapértelmezett verzió English version
Polgárok Turizmus Ügyintézés Gazdaság Hírek
Eseménynaptár
H K Sz Cs P Sz V
         1  2  3
 4  5  6  7  8  9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Önkormányzati hírek



Keresés:   
2007.06.28 23:28
Átadták a Gödöllő Egészségügyéért-díjat

Az idén dr. Solymosi Katalin házi gyermekorvost, Varga Miklósné körzeti nővért és a palotakerti (I. számú) bölcsőde szakmai közösségét tüntette ki a képviselő-testület a Gödöllő Egészségügyéért-díjjal. Az elismeréseket a Semmelweis-napi ünnepség keretében, június 28-án adta át dr. Gémesi György polgármester.

*

Dr. Solymos Katalin házi gyermekorvos Debrecenben szerezte orvosi diplomáját. A vásárosnaményi kórház gyermekosztályán és a debreceni gyermekklinika fertőző osztályán eltöltött gyakorlati idő után szakvizsgázott csecsemő- és gyermekgyógyászatból. 16 évig körzeti gyermekorvosként dolgozott Tiszaújvárosban. 1988 óta lelkiismeretesen végezte területi ellátási kötelezettségű gyermekorvosi tevékenységét Gödöllőn, részt vett a tanácsadásban és ellátta a bölcsőde orvosi teendőket is. 2006-ban nyugdíjba vonult, azonban helyettesítő orvosként, a hozzá forduló betegek és kollégái is számíthatnak rá. Szakértelmét, szervezőkészségét kollégái is elismerik.

*

Varga Miklósné 27 éve dolgozik az egészségügyben. Körzeti nővéri tevékenységét a rendelőintézetben, majd dr. Makra László mellett végezte 18 évig. Jelenleg dr. Oravecz László háziorvos körzeti nővére 9 éve. Foglalkozás-egészségügyi nővér és gyógymasszőri képesítést is szerzett az elmúlt években. Fiatalos, lendületes megjelenésével, örök mosolyával vigaszt nyújt a segítségre szoruló betegeknek. Közvetlenségének és jó kapcsolatteremtő képességének köszönhető, hogy bizalommal fordulnak hozzá a betegek, illetve azok hozzátartozói, mert minden problémára igyekszik megoldást találni. Tevékenységét a lelkiismeretesség, elhivatottság, megbízhatóság jellemzi.

*

A 30 éves palotakerti bölcsőde kisgyermekeiről 15 szakképzett gondozónő gondoskodik, akik Kovács Józsefné intézményvezetői hatékony segítői. A dolgozók nagy része 20-25 éve a szakmai közösség tagja. Hivatástudatuk, szakmai felkészültségük példaértékű a szakterületen dolgozó kollégák számára.

*

Dr. Gémesi György elismerő oklevéllel köszönte meg Gábor Edina, a Nefelejcs Napközi Otthon vezetője, Samu Jánosné szociális nővér, Laukó Zoltánné körzeti nővér, Szabóné Szabó Judit sebészeti asszisztens és Vári Melinda védőnő munkáját.



Látogatottság: 3271
Keresés

DÍJAK, ELISMERÉSEK

2018




2017






2016



2015




*

Városimázs filmek
Filmek - A Szecesszió Éve Gödöllőn
                                       

Időjárás

az

előrejelzése


Copyright © 2010
Gödöllő Város Önkormányzata
Adatvédelem|Médiaajánlat
Impresszum|Technikai információk|Oldaltérkép
Powered by Webgyár
Design by Monokrome Vision