Gödöllő

Városi Információs Portál

Alapértelmezett verzió English version
Polgárok Turizmus Ügyintézés Gazdaság Hírek
Eseménynaptár
H K Sz Cs P Sz V
 1  2  3  4  5  6  7
 8  9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Önkormányzati hírekKeresés:   
2007.09.20 19:07
Mihály István az új városi rendőrkapitány

A képviselő-testület szeptember 13-i ülésén támogatta Mihály István rendőr ezredes, rendőrségi főtanácsos gödöllői parancsnoki kinevezését. Mihály István 28 éve dolgozik a megyében. Nyomozó volt, majd 1988 óta érdi kapitány. Két éven át országos főkapitányi biztosként a szervezett bűnözés elleni területen működött.

– Harminchárom éves koromig Gödöllőn éltem, Aszódon jártam gimnáziumba – mondta magáról az ülésen, majd hitet tett amellett, hogy az önkormányzatokkal való együttműködés nélkül elképzelhetetlen a hatékony rendőri munka és szolgáltatás. Elfogadhatatlannak tartja, hogy néhány magáról megfeledkező rendőr tartósan feszültséget keltsen a társadalom és a rendőrség között; a jövőben ilyen nem fordulhat elő. Erre a jelenlegi rendőri vezetés is garancia.

– Azon dolgozom, hogy a becsület, a tisztesség és a rendőr szinonim fogalommá váljon. Bízzanak a rendőrségben – nincs helyette másik. Mindehhez kérem az önök támogatását – fejezte be bemutatkozását.

*

Huszonegy éves rendőri pályafutása legszebb időszakának nevezte a Pest megyében eltöltött éveket Juhász István, akit az országos rendőrfőkapitány július 1-jével az ORFK ellenőrzési főosztályvezetőjének nevezett ki. Egy kisebb kapitányság irányítása után lett gödöllői kapitány, s nehezen távozik, mondta a képviselő-testülettől búcsúzva. Értékelése szerint az önkormányzat mindent segítséget megadott a kapitány és a rendőrség eredményes munkájáért, beleértve a körzeti megbízott program támogatását és a közbiztonsági referens együttműködését. Megköszönte a polgárőrök munkáját is. Emlékeztetett rá, hogy az utóbbi időkben mindig más feladatot kellett ellátnia, főkapitányi biztosként is dolgozott. S ha eltávozott is Gödöllőről, egy kicsit mindig ide tartozónak tekinti majd magát.

– Utódom 20 éve kapitány, megkérdőjelezhetetlen tekintélyű szakember; az édesapja is a gödöllői rendőrséget vezette. Jó egészséget és szakmai sikereket kívánok neki új beosztásában – mondta befejezésül Juhász István.   Látogatottság: 2581
Keresés

DÍJAK, ELISMERÉSEK

2018
2017


20162015
*

Városimázs filmek
Filmek - A Szecesszió Éve Gödöllőn
                                       

Időjárás

az

előrejelzése


Copyright © 2010
Gödöllő Város Önkormányzata
Adatvédelem|Médiaajánlat
Impresszum|Technikai információk|Oldaltérkép
Powered by Webgyár
Design by Monokrome Vision