Gödöllő

Városi Információs Portál

Alapértelmezett verzió English version
Polgárok Turizmus Ügyintézés Gazdaság Hírek
Eseménynaptár
H K Sz Cs P Sz V
 1  2  3  4  5  6  7
 8  9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Önkormányzati hírekKeresés:   
2008.10.14 21:46
Wageningeni látogatás

Holland testvérvárosunkba, Wageningenbe látogatott egy gödöllői küldöttség az elmúlt hét végén. A Testvérvárosi Egyesület szervezésében létrejött programban civil szervezetek képviselői, szociális intézmények munkatársai és önkormányzati képviselők vettek részt Krassay László alpolgármester vezetésével. A két település kapcsolatában hagyományosan évente tartanak nagyobb találkozót, amikor is az egyes szakterületek képviselői szakmai találkozókon cserélik ki tapasztalataikat.

Ez alkalommal a Testvérvárosi Egyesület mellett a Zöld Klub, a Regina Alapítvány, az Egyesített Szociális Intézmény, a Forrás Szociális Segítő és Gyermekjóléti Szolgálat munkatársai valamint gödöllői diákok kapcsolódtak be a munkába. Az ő részükre öt helyszínen rendeztek szakmai programokat. Szakterületének megfelelően ki-ki iskolalátogatáson, biofarm megtekintésen, természetvédelmi-, valamint több, a szociális szférát érintő programon vehetett részt. A látogatás egyik rendkívül sikeres rendezvénye volt, amikor a gödöllői küldöttség tagjai a helyi városi piacon a magyar népzenével és gasztronómiai különlegességekkel ismertették meg testvérvárosunk lakóit.

A találkozó adott lehetőséget arra, hogy Geert Van Rumund, Wageningen polgármestere, és Krassay László Gödöllő alpolgármestere közösen indítsák el azt a honlapot, amellyel új színteret nyitnak a két város kapcsolatában.

A két nyelven (magyarul és hollandul) néhány napja működő honlap, a www.stedenbandwageningengodollo.eu címen érhető el. Minden érdeklődő megismerheti az elmúlt években kifejtett munkát, s tájékozódhat a testvérvárosi kapcsolat aktualitásairól, valamint a két település életéről.Látogatottság: 2680
Keresés

DÍJAK, ELISMERÉSEK

2018
2017


20162015
*

Városimázs filmek
Filmek - A Szecesszió Éve Gödöllőn
                                       

Időjárás

az

előrejelzése


Copyright © 2010
Gödöllő Város Önkormányzata
Adatvédelem|Médiaajánlat
Impresszum|Technikai információk|Oldaltérkép
Powered by Webgyár
Design by Monokrome Vision