Gödöllő

Városi Információs Portál

Alapértelmezett verzió English version
Polgárok Turizmus Ügyintézés Gazdaság Hírek
Eseménynaptár
H K Sz Cs P Sz V
 1  2  3  4  5  6  7
 8  9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Önkormányzati hírekKeresés:   
2009.04.27 17:03
Folyamatos lesz a tájékoztatás

Mint előző számunkban is megírtuk 2009-ben Gödöllőn számos útépítési és egyéb közlekedést érintő beruházás indul. Az M31-es építésének, a Dózsa György út és a Kossuth Lajos utca felújításának, valamint a Petőfi téren épülő üzletház építésének összehangolása, a lakosság folyamatos tájékoztatása és az építések zökkenőmentes lebonyolítása az év egyik kiemelt feladatát jelenti.

A feladatot nehezíti, hogy a Kossuth Lajos utca felújításától eltekintve valamennyi beruházást az önkormányzattól független szervezetek végzik, várhatóan jelentős ütemtervi csúszásokkal. Az M31-es építése az előzetesen elkészített ütemtervekhez képest több hónapos csúszásban van, a Körösfői u. – Szilhát u. – Dózsa György út jelzőlámpás csomópont kiépítésére vonatkozó állami fedezet bizonytalan. A mindezek tükrében készült tájékoztatót ismerte és vitatta meg a képviselő-testület. Az előterjesztés a www.godollo.hu honlapon teljes terjedelmében olvasható.

Guba Lajos képviselő (Gödöllői Lokálpatrióta Klub) kérte, hogy a polgármesteri hivatal folyamatosan tájékoztassa a lakosságot és a város intézményeit a közlekedést érintő változásokról; gyűjtse, dolgozza fel és kezelje az észrevételeket. Arra is felhívta a figyelmet, hogy a parkolási gondok orvoslása során óvják a város zöldterületeit, a Bajcsy-Zsilinszky utca burkolatát pedig még az építkezések előtt erősítsék meg, ahol szükséges, mert nehézgépjárművek fogják majd használni. Horváth Lajos (MSZP) sebességkorlátozásokat javasolt az érintett utcákban. Tengelits István, a polgármesteri hivatal városüzemeltetési irodavezetője megígérte, minden észrevételt figyelembe vesznek, értékelnek és továbbítanak az illetékesek részére. A Bajcsy-Zsilinszky utca burkolatát felkészítik a várható nagyobb terhelésre. Hozzátette: a munkálatok során lesz olyan időszak, amikor a városközpont szinte csak ezen az utcán érhető majd el gépjárművel.Látogatottság: 1812
Keresés

DÍJAK, ELISMERÉSEK

2018
2017


20162015
*

Városimázs filmek
Filmek - A Szecesszió Éve Gödöllőn
                                       

Időjárás

az

előrejelzése


Copyright © 2010
Gödöllő Város Önkormányzata
Adatvédelem|Médiaajánlat
Impresszum|Technikai információk|Oldaltérkép
Powered by Webgyár
Design by Monokrome Vision