Gödöllő

Városi Információs Portál

Alapértelmezett verzió English version
Polgárok Turizmus Ügyintézés Gazdaság Hírek
Eseménynaptár
H K Sz Cs P Sz V
 1  2  3  4  5  6  7
 8  9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Önkormányzati hírek



Keresés:   
2009.09.08 13:12
Városi útépítések

Befejeződtek a városi útprogramhoz tartozó utak főpályáinak aszfaltozási munkálatai, így már csak a járulékos munkák vannak hátra. A járdaépítés és a csatornázási munkák még zajlanak.

Ebben az évben hét nagyobb út felújítását tűzte ki feladatként az önkormányzat. Így a Bem József, a Holló, a Jászóvár, a Kelemen László, a Knézich Károly, a Szabó Pál és a Zengő utcában végezték el a szükséges munkákat.

A főpályák már elkészültek, ez azonban nem jelenti a teljes befejezést, most kezdik ugyanis a kapubejárók kialakítását és aszfaltozását, valamint a padkázást.

A héten még folynak a szórt technológiás burkolatjavítások a már meglévő utakon, de a jövő héttől az ebben a munkában részt vevő gépkocsit átállítják úttisztításra, s megkezdik a városi utakon a szegély melletti sárfelszedést. Ez egyben az őszi nagytakarítás kezdetét is jelenti. Ez azonban nem jelent automatikusan útlezárást, azonban fokozott figyelmet követel a gépkocsival közlekedőktől.

Nem csak az úttestek, hanem a járdák felújításán is dolgozik a VÜSZI tavasztól őszig. A munkák már több helyen befejeződtek, jelenleg az Őz utcában dolgoznak, és Máriabesnyőn, ahol a szervizút mellett biztosítanak megfelelő közlekedési helyet a gyalogosok számára. Itt a héten várhatóan már végeznek. A Szent János utcában viszont a jövő héten kezdődik a felújítás. Itt a gázvezetékcserét követően kerül sor a felújításra.

Tartanak még a csatornázási munkák is, a Batthyány utcában dolgoznak zárt csatorna kialakításán. Ehhez kapcsolódóan a hét elején a Damjanich utcai kereszteződésben gázkiváltásra kerül sor, de ez a lakossági fogyasztókat – a tervek szerint – nem érinti.

 



Látogatottság: 1954
Keresés

DÍJAK, ELISMERÉSEK

2018




2017






2016



2015




*

Városimázs filmek
Filmek - A Szecesszió Éve Gödöllőn
                                       

Időjárás

az

előrejelzése


Copyright © 2010
Gödöllő Város Önkormányzata
Adatvédelem|Médiaajánlat
Impresszum|Technikai információk|Oldaltérkép
Powered by Webgyár
Design by Monokrome Vision