Gödöllő

Városi Információs Portál

Alapértelmezett verzió English version
Polgárok Turizmus Ügyintézés Gazdaság Hírek
Eseménynaptár
H K Sz Cs P Sz V
         1  2  3
 4  5  6  7  8  9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Önkormányzati hírek



Keresés:   
2009.09.16 21:53
Újabb forgalmirend-változás

Szeptember 21-től lezárják a Táncsics Mihály utat, ahol az M31-es autópálya kivitelezését végző Colas végzi el a szükséges javítási munkákat.

Az útépítés miatt az elmúlt hónapokban jelentős forgalom bonyolódótt itt, s a megrakott nehézgépjárművek miatt jóval nagyobb volt az út terhelése. Ennek következtében csatornakiváltásra és burkolatjavításra egyaránt szükség van. A kivitelezés ideje alatt szeptember 21-től teljes egészében lezárják a Táncsics Mihály utat a Toldi Miklós és a Kothlán Sándor utca közötti szakaszon. Itt a szennyvízcsatorna cseréjét végzik cl. A tervek szerint október 12-ig kell teljes útzárra felkészülni. Ez idő alatt a területen levő ingatlantulajdonosok számára biztosított lesz a behajtás. A csatornázási munkákat követően sebességkorlátozás mellett, korlátozott forgalomra lesz lehetőség mindaddig, amíg a teljes burkolat-helyreállítás megtörténik. Ennek időpontjáról az időjárási viszonyok alapján születik majd döntés.

Folytatódnak a felújítási munkák a városi utakon is. Az útpályák aszfaltozása már befejeződött, jelenleg a kapubejárók kialakítása van folyamatban. A Jászóvár utcában ennek az előkészítése már megtörtént, a héten már aszfaltburkolatot kapnak a gépkocsi beállók, s a Szabó Pál utcában is elkezdődtek ezek a munkák, s a Holló, a Kelemen László, a Knézich Károly és a Bem József utcában is megkezdik a rendezést, miután elvégeztek a padkázást.

Nagy erőkkel halad a járdaépítés is. Máriabesnyőn a szervízútnál már végeztek a munkával, jelenleg az Őz utcában dolgoznak a VÜSZI munkatársai valamint a Szent János utcában. Itt a gázvezeték kiváltás után végzik el a járda rendbetételét. Befejezték viszont a munkát a belvárosban, az evangélikus templomnál, itt már a múlt heten elvégezték a szükséges aszfaltburkolást. Csapadékvíz-elvezető csatorna kialakítása jelenleg a Batthyány utcában zajlik. Itt zártrendszerű csatorna épül, az ehhez tartozó felszíni csapadékvíz elvezetéssel.

Továbbra is folyik a munka a Kossuth Lajos utcában a Dózsa György úttól a Petőfi térig terjedő szakaszon, így erre a területre tilos gépkocsival behajtani. A forgalmi rend változásra táblák figyelmeztetik a gépjárművel közlekedőket. A Kossuth Lajos utcai bölcsőde is csak gyalogosan közelíthető meg. A munkák ideje alatt a Volánbuszok terelő úton közlekednek.



Látogatottság: 1959
Keresés

DÍJAK, ELISMERÉSEK

2018




2017






2016



2015




*

Városimázs filmek
Filmek - A Szecesszió Éve Gödöllőn
                                       

Időjárás

az

előrejelzése


Copyright © 2010
Gödöllő Város Önkormányzata
Adatvédelem|Médiaajánlat
Impresszum|Technikai információk|Oldaltérkép
Powered by Webgyár
Design by Monokrome Vision