Gödöllő

Városi Információs Portál

Alapértelmezett verzió English version
Polgárok Turizmus Ügyintézés Gazdaság Hírek
Eseménynaptár
H K Sz Cs P Sz V
 1  2  3  4  5  6  7
 8  9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Önkormányzati hírekKeresés:   
2011.02.28 11:00
Szerződések a VÜSZI és a Kalória Kft-vel
Nyomtatható verzió

A képviselő-testület jóváhagyta az önkormányzat és a VÜSZI Kft, valamint az önkormányzat és a Kalória Kft közötti szerződések felülvizsgálatát.

A VÜSZI Kft üzleti tervében foglaltak szerint készült el a szerződés a repülőtér és a városi strand 2011. évi üzemeltetésére.
Az önkormányzati fizető parkolóhelyek üzemeltetésére új, közszolgáltatási szerződés készült.
A VÜSZI Kft-vel kötött parkfenntartási szerződésbe új elemként került a Főtér fenntartásának kötelezettsége, a Világfa és a Kálvária karbantartásával, a kiemelt közterületek gondozásával, a történelmi helyek, építmények, egyéb látványosságok működtetésével kapcsolatos feladatsor, a játszóterek üzemeltetése, valamint a buszmegállók takarítása (az utóbbit a parkfenntartó részleg fogja végezni az igények szerint). A VÜSZI Kft. további színvonal-emelkedést célzott meg a parkfenntartási tevékenységénél.
A képviselő-testület április 21-i ülésén vizsgálja felül a temetőkről és a temetkezési tevékenységről szóló helyi rendeletet, s ekkor tárgyalja meg a Városi Temető köztemetőként történő üzemeltetésének bérleti szerződésére vonatkozó javaslatot.
A helyi közút, híd és csapadékvíz-elvezető rendszer és az ezekhez tartozó karbantartási és fenntartási munkák ellátásra vonatkozó szerződés akkor kerül a képviselő-testület elé, amikor elkészül az emelt szintű útjavítások, a tervszerű karbantartás keretében elvégzendő feladatok, valamint a járdák fejlesztésének idei programja.
A Kalória Kft-vel kötött ingatlanbérleti szerződés átfogó felülvizsgálatára nem volt szükség. A bérelt ingatlanrészekre vonatkozó felsorolást a Zöld Óvoda tálalókonyhájával kiegészítették, a Tisza utcai volt óvodaépület tálalókonyháját pedig kivették a listából. A balatonlellei gyermeküdülő üzemeltetési szerződését a bérleti díj és a vagyonérték aktualizálásával módosították.


Látogatottság: 2954
Keresés

DÍJAK, ELISMERÉSEK

2018
2017


20162015
*

Városimázs filmek
Filmek - A Szecesszió Éve Gödöllőn
                                       

Időjárás

az

előrejelzése


Copyright © 2010
Gödöllő Város Önkormányzata
Adatvédelem|Médiaajánlat
Impresszum|Technikai információk|Oldaltérkép
Powered by Webgyár
Design by Monokrome Vision