Gödöllő

Városi Információs Portál

Alapértelmezett verzió English version
Polgárok Turizmus Ügyintézés Gazdaság Hírek
Eseménynaptár
H K Sz Cs P Sz V
 1  2  3  4  5  6  7
 8  9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Önkormányzati hírek



Keresés:   
2011.08.19 10:13
Már tesztelik a térfigyelő rendszert
Nyomtatható verzió

Befejezéséhez közeledik a gödöllői önkormányzati térfigyelő rendszer első ütemének  kiépítése,  amely elsősorban a városközpont közrendjének megóvását és közbiztonságának javítását szolgálja továbbá a kiemelten fontos középületeket védi – tájékoztatta honlapunkat dr. Nánási Éva címzetes főjegyző.


Jelenleg már az 54 kamerából álló térfigyelő rendszer és a városháza épületében kialakított központ tesztelését végzik a szakemberek. Az eddigi tapasztalatok kedvezőek, a védendő közterületek a tervezett módon figyelemmel kísérhetők. A rendszer beüzemelésére és átadására, továbbá a lakosság részletes tájékoztatására a tesztelés eredményeinek értékelését követően kerül majd sor.
A képviselő-testület február 3-án egyhangúlag döntött a közterületi térfigyelő rendszer létesítéséről.   A több ütemben megvalósuló beruházás célja az, hogy javuljon a város közrendje és közbiztonsága.
Többször is jelentős károkat okoztak a graffitizők, akik a városi piacon, a múzeum épületén és a városi könyvtár belső udvarán okoztak több százezer forintos károkat. A közelmúltban megújított főtéren számtalan utcabútort helyeztek el; kár lenne tagadni, hogy ezek védelmére is szükség van. A megvalósítást további nagy értékű fejlesztések, mint például a Zöld Óvoda és a kibővített Damjanich Iskola megóvása is indokolja.
Az első ütemben a városközpontban, az említett oktatási intézményeknél és a 3-as főút kritikusabb pontjainál helyeztek el kamerákat. A majdani működtetésük során szerzett tapasztalatokat felhasználják a következő beruházási szakaszokban.




Látogatottság: 2182
Keresés

DÍJAK, ELISMERÉSEK

2018




2017






2016



2015




*

Városimázs filmek
Filmek - A Szecesszió Éve Gödöllőn
                                       

Időjárás

az

előrejelzése


Copyright © 2010
Gödöllő Város Önkormányzata
Adatvédelem|Médiaajánlat
Impresszum|Technikai információk|Oldaltérkép
Powered by Webgyár
Design by Monokrome Vision