Gödöllő

Városi Információs Portál

Alapértelmezett verzió English version
Polgárok Turizmus Ügyintézés Gazdaság Hírek
Eseménynaptár
H K Sz Cs P Sz V
         1  2  3
 4  5  6  7  8  9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Önkormányzati hírek



Keresés:   
2011.09.23 15:48
Átadták a Gödöllő Vállalkozója díjat
Nyomtatható verzió

Szeptember 23-án, pénteken tartották a Művészetek Házában azt a vállalkozói konferenciát, melynek keretében átadták a Gödöllő Vállalkozója díjat. A képviselő-testület az idén Patócs Lászlót és Szabó Lászlót részesített elismerésben.

A konferencia első részében az érdeklődők különböző előadásokat hallgathattak meg.
Darázs György, a Turisztikai Egyesület Gödöllő igazgatója a város és környéke turisztikai jelentőségéről, az idegenforgalom fontosságáról beszélt. Előadásában kiemelte Gödöllő és a régió turizmusának erősségeit, de szót ejtett a hiányosságokról is, illetve felvázolta azokat a jövőbeli lehetőségeket, melyek kiaknázása révén hosszabb távon (nemcsak egy napra) is vonzó lehet a város az idelátogatók számára.
Ruzsa László, a Gödöllői Üzleti Park igazgatója előadásában a vállalat nyújtotta szolgáltatásokkal ismertette meg a jelenlévőket: a Park fejlett infrastruktúrával és másoknál kedvezőbb árakkal kínálja ingatlanjait. Ipari telkeik, termelőegységeik és irodai helyiségeik színvonalas, modern környezetet és egyben terjeszkedési lehetőséget is biztosítanak a fejlesztés mellett döntő cégeknek vagy a kezdő vállalkozásoknak. Betelepülőik hosszú távú elképzelésekkel és a stabil működéshez szükséges feltételek biztonságával választhatják a Gödöllői Üzleti Parkot.
Gémesi György polgármester előadásában kifejtette: a cél Gödöllő öko-várossá válása, ami a megújuló környezeti-, gazdasági- és humán erőforrásokra épülhet majd. A fejlesztések irányába beletartozik az energiahatékonyság növelése, a működési költségek csökkentése, az értékmegőrzés, illetve értékteremtés, valamint egyensúly a természeti környezettel. Az ipar, a kereskedelem és a turizmus felfejlesztése jelenti azt az irányt, amerre Gödöllőnek haladnia kell a jövőben.
A prezentációkat követően került sor a Gödöllő Vállalkozója díj átadására (az elismerés Varga Árpád lokálpatrióta önkormányzati képviselő kezdeményezésére jött létre), melyet Gémesi György adott át Patócs Lászlónak, a Patócs Autóház igazgatójának és Szabó László személyszállító vállalkozónak.









Látogatottság: 2837
Keresés

DÍJAK, ELISMERÉSEK

2018




2017






2016



2015




*

Városimázs filmek
Filmek - A Szecesszió Éve Gödöllőn
                                       

Időjárás

az

előrejelzése


Copyright © 2010
Gödöllő Város Önkormányzata
Adatvédelem|Médiaajánlat
Impresszum|Technikai információk|Oldaltérkép
Powered by Webgyár
Design by Monokrome Vision