Gödöllő

Városi Információs Portál

Alapértelmezett verzió English version
Polgárok Turizmus Ügyintézés Gazdaság Hírek
Eseménynaptár
H K Sz Cs P Sz V
 1  2  3  4  5  6  7
 8  9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Önkormányzati hírek



Keresés:   
2012.09.29 14:42
Jubilált a Gödöllői Kertbarát Kör
Nyomtatható verzió

Megalakulásának 35. évfordulóját ünnepelte a Gödöllői Kertbarát Kör szeptember 29-én. Az ünnepségen elismeréseket adtak át azoknak, akik segítik a civil szervezet munkáját és megemlékeztek az elhunyt tagtársakról. 


A Városháza dísztermében megtartott rendezvényen Sebő Györgyné, a kertbarát kör elnöke elevenítette fel a három és fél évtized legfontosabb eseményeit. Megemlékezett a kiállításokról, versenyekről, szakmai találkozókról és egyéb rendezvényekről, amelyekkel színesítették a gödöllői közéletet.  Összefoglalójában kiemelte, nem csak a kert és a természet, hanem egymás szeretete és tisztelete is fontos a tagok számára. Ez tartja össze a kertbarátokat, akik a mindennapokban is sokat segítenek egymásnak.  Mint mondta, fontos feladatuknak tartják, hogy a fiatalokat minél jobban bevonják tevékenységükbe. 
A civil szervezettel együtt ünnepeltek  a Petőfi Sándor Általános Iskola tanulói is. Az intézmény már hosszú évek óta partnere a kertbarátoknak. Együttműködésüknek köszönhetően sok szép növény díszíti az iskola udvarát. A kisdiákok színes műsort adtak az évforduló alkalmából. 
Elismerésekből sem volt hiány, többen is elismerést vehettek át tevékenységükért, köztük Lévay Mihály, a kertbarát kör alapítója, aki harminckét éven át vezette az egyesületet. 
A rendezvényt dr. Gémesi György polgármester, Nagy Z. Róbert, az Országos Kertbarát Szövetség elnöke, és dr. Szent-Miklóssy Ferenc, a Kertészek és Kertbarátok Országos Szövetsége elnöke is megtisztelte jelenlétével, valamint több partner kertbarát szövetség vezetője is részt vett az ünnepi ülésen. 

  



Látogatottság: 2074
Keresés

DÍJAK, ELISMERÉSEK

2018




2017






2016



2015




*

Városimázs filmek
Filmek - A Szecesszió Éve Gödöllőn
                                       

Időjárás

az

előrejelzése


Copyright © 2010
Gödöllő Város Önkormányzata
Adatvédelem|Médiaajánlat
Impresszum|Technikai információk|Oldaltérkép
Powered by Webgyár
Design by Monokrome Vision