Gödöllő

Városi Információs Portál

Alapértelmezett verzió English version
Polgárok Turizmus Ügyintézés Gazdaság Hírek
Eseménynaptár
H K Sz Cs P Sz V
         1  2  3
 4  5  6  7  8  9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Önkormányzati hírek



Keresés:   
2013.05.29 06:10
Foci - felsőfokon
Nyomtatható verzió

A Szent István Egyetemen tartotta meg II. Utánpótlás Konferenciáját az MLSZ Edzőképző Központja hétfőn közel 500, gyermeklabdarúgóval foglalkozó edzőrészvételével. Az aulában olyan hírességek jelentek meg, mint Király Gábor, Kovács Zoltán, Lisztes Krisztián, Lőw Zsolt, Szélesi Zoltán, Tököli Attila, Mészöly Géza, Csábi József. Előadóként vett részt az eseményen Szalai László, az MLSZ Edzőképző Központ igazgatója, Dárdai Pál (Hertha BSC, szakmai előadó) és Austin Speight (Coerver program, MLSZ) aki egy edzést is levezetett az egyetem műfüves pályáinak egyikén.

A konferenciának otthont adó egyetemen harmadik éve működik az Aegon-SZIE Tanulj és Sportolj! program, amelynek egyik fő célja, hogy az élsportoló fiatalok közül minél többen válasszák az egyetemi továbbtanulást anélkül, hogy a versenysportról le kellene mondaniuk. Ezért is mondhatta Szalai László megnyitójában, hogy éppen azért esett idén a választásuk a gödöllői egyetemre, mert itt egy olyan különleges életpálya modell működik, amelyet minél több fiatalokkal foglalkozó edzővel meg szeretnének ismertetni. Fontos, hogy megtudják: nem szükséges választaniuk a tanulás és az élsport között, mert van olyan egyetem, amely segít nekik ezek összehangolásában.
Az egyetem sajtóközleménye szerint az univerzitás már több szövetséggel és klubbal kötött együttműködési megállapodást, így a Magyar Atlétikai Szövetséggel, a Magyar Kézilabda Szövetséggel, a Magyar Lovas Szövetséggel, a Magyar Vízilabda Szövetséggel, a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiával, valamint a Ferencváros kézilabda- és vízilabda-szakosztálya mellett a Magyar Futball Akadémiával is.

 



Látogatottság: 1529
Keresés

DÍJAK, ELISMERÉSEK

2018




2017






2016



2015




*

Városimázs filmek
Filmek - A Szecesszió Éve Gödöllőn
                                       

Időjárás

az

előrejelzése


Copyright © 2010
Gödöllő Város Önkormányzata
Adatvédelem|Médiaajánlat
Impresszum|Technikai információk|Oldaltérkép
Powered by Webgyár
Design by Monokrome Vision