Gödöllő

Városi Információs Portál

Alapértelmezett verzió English version
Polgárok Turizmus Ügyintézés Gazdaság Hírek
Eseménynaptár
H K Sz Cs P Sz V
       1  2  3  4
 5  6  7  8  9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29      

Önkormányzati hírekKeresés:   
2013.08.29 19:06
Doktoranduszok tábora nyílt az egyetemen
Nyomtatható verzió

Gödöllőn, a Szent István Egyetemen tartja nyári táborát a Doktoranduszok Országos Szövetsége (DOSZ). Az esemény nyitóelőadását dr. Pálinkás József, az MTA elnöke tartotta. A résztvevőket köszöntötte dr. Tőzsér János, a SZIE ideiglenes intézményvezetője és Tóth Tibor, Gödöllő alpolgármestere.Gödöllőt sajátos hangulata, egyedi miliője különbözteti meg az ország más városaitól. Budapest közelsége számos előnnyel jár a számára. Az alpolgármester példaként említette, hogy a magyar európai uniós elnökség idején rangos nemzetközi eseménynek adott otthont a település.

- Büszkék vagyunk arra, hogy egy patinás egyetem otthona Gödöllő. Az intézmény és városunk kapcsolatának erősítése érdekében készül együttműködési megállapodás a Mezőgazdaság- és Környezettudományi Karral, aminek keretében a város anyagi támogatást nyújt egy ökológiai tanüzem létesítéséhez.

Tóth Tibor hangsúlyozta, versenyelőnyt jelent egy település számára, ha színvonalas oktatási intézmények működnek a területén. Örömét fejezte ki azért is, hogy a DOSZ Gödöllőt választotta nyári tábora színhelyéül. Javasolta, hogy a fiatalok keressék fel a város országos elismerést elnyert, néhány éve megújult főterét is.

A tábor szakmai része a doktori képzéssel kapcsolatos aktuális kérdésekkel, pályázati lehetőségekkel foglalkozik, de emellett kikapcsolódási és szórakozási lehetőséget is kínál a jelentkezők számára.

A következő napok programjában szerepel tájékoztató a  doktoranduszokat  érintő pályázati lehetőségekről, a doktorandusz képzés megújulásáról, bemutatkoznak a DOSZ tudományos osztályai, továbbá a jogsegély-szolgáltatás valamint kerekasztal-beszélgetés. A résztvevők a Gödöllői Királyi Kastélyt is felkeresik.


video: http://www.youtube.com/watch?v=LVANL0cyCrg&feature=youtu.beLátogatottság: 1841
Keresés

DÍJAK, ELISMERÉSEK

2018
2017


20162015
*

Városimázs filmek
Filmek - A Szecesszió Éve Gödöllőn
                                       

Időjárás

az

előrejelzése


Copyright © 2010
Gödöllő Város Önkormányzata
Adatvédelem|Médiaajánlat
Impresszum|Technikai információk|Oldaltérkép
Powered by Webgyár
Design by Monokrome Vision