Gödöllő

Városi Információs Portál

Alapértelmezett verzió English version
Polgárok Turizmus Ügyintézés Gazdaság Hírek
Eseménynaptár
H K Sz Cs P Sz V
 1  2  3  4  5  6  7
 8  9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Önkormányzati hírek



Keresés:   
2014.04.20 16:34
Munkában a gödöllői rendőrök és tűzoltók
Nyomtatható verzió

A háromnapos munkaszünet alatt a gödöllői rendőröknek és tűzoltóknak közúti és kerti balesetek valamint tűzeset adott munkát.


Négy 60 év körüli nőt gázolt el a húsvéti körmenetbe hajtó autó szombat este Galgahévízen, egyikük súlyos sérülésekkel került kórházba – közölte Valics Dezső, a mentők sajtóügyeletese vasárnap délelőtt az MTI-vel.
A megyei rendőr-főkapitányság szóvivőjének késő esti tájékoztatása szerint az autó a helyi polgármesteri hivatal közelében hajtott a körmeneten részt vevők közé. Beluzsárné Belicza Andrea a baleset körülményeiről csupán annyit közölt, hogy a gödöllői rendőrség vizsgálja az esetet.
Valics Dezső, a mentők ügyeletese elmondta, hogy két kocsival vonultak a helyszínre, s négy 60 év körüli nőt vittek az ügyeletes kórházba. Az első vizsgálatok szerint egyikük súlyosabb, a másik három nő könnyebb sérüléseket szenvedett.
Vanó András, Galgahévíz független polgármestere az MTI érdeklődésére elmondta, hogy nem tartózkodik a településen, így ő is csak hallomásból tud a balesetről. A helyiek beszámolója szerint a körmenet eleje épp a templomkert mellett fordult ki az úttestre, amikor egy autó, figyelmen kívül hagyva a biztosítást végző polgárőr integetését, belehajtott a tömegbe.
Úgy tudni, hogy a sérülteket a hatvani kórházban ápolják – tette hozzá a településvezető.

Kigyulladt egy családi ház  Ikladon. A szombaton késő este pusztító tűzben egy ember megsérült.
A község Csokonai utcájában, egy 80 négyzetméter alapterületű családi ház egyik helyiségében csaptak fel a lángok, melyek gyorsan átterjedtek a tetőszerkezetre is.
Az aszódi és a gödöllői tűzoltók érkeztek a helyszínre. Egy gázpalackot kihoztak az épületből, s oltás közben találtak odabent egy embert is, akit kimenekítettek. A tűzben könnyebben megsérült lakót a mentők kórházba szállították. A lángokat a tűzoltók eloltották, a tűz keletkezésének okát vizsgálják.


Rotációs kapa kései közé szorult egy ötéves gyermek őrbottyáni kertjükben vasárnap délután, a kisfiú életveszélyes sérüléseket szenvedett – közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-vel.
Csámpai Attila elmondta, hogy a Dózsa György utca egyik családi házának kertjében dolgoztak a rotációs kapával, amikor a gép alá esett a gyerek, és mellkasa a kések közé szorult.
A gödöllői tűzoltók speciális eszközökkel, egyebek mellett feszítő-vágóval szabadították ki, és átadták a mentőknek. A gyermeket életveszélyes állapotban mentőhelikopter vitte kórházba – tette hozzá a szóvivő.

forrás: MTI


Látogatottság: 1373
Keresés

DÍJAK, ELISMERÉSEK

2018




2017






2016



2015




*

Városimázs filmek
Filmek - A Szecesszió Éve Gödöllőn
                                       

Időjárás

az

előrejelzése


Copyright © 2010
Gödöllő Város Önkormányzata
Adatvédelem|Médiaajánlat
Impresszum|Technikai információk|Oldaltérkép
Powered by Webgyár
Design by Monokrome Vision