Gödöllő

Városi Információs Portál

Alapértelmezett verzió English version
Polgárok Turizmus Ügyintézés Gazdaság Hírek
Eseménynaptár
H K Sz Cs P Sz V
 1  2  3  4  5  6  7
 8  9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Önkormányzati hírek



Keresés:   
2014.04.27 21:54
Huszti Péter önálló estje, megidézett játszótársakkal Gödöllőn
Nyomtatható verzió

Huszti Péter Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésznek tapsolt vasárnap a közönség Gödöllőn, a Művészetek Házában. A „...sárból, napsugárból...” című önálló estjén, nemcsak saját szerepeiről vallott, hanem megidézte felejthetetlen játszótársait is; Tolnay Klárit, Pécsi Sándort, Mensáros Lászlót, Kiss Manyit, Feleki Kamillt, Bessenyei Ferencet, Márkus Lászlót és még sok mindenkit, akiket ismertünk és szerettünk, és akik, mint minden valaha élt ember, sárból, napsugárból, jóból és rosszból, esendő lélekből vannak összegyúrva.




Az előadást megelőzően a Magyar Önkormányzatok Szövetsége által alapított Életműdíjat adott át a művésznek dr. Gémesi György polgármester, a szövetség elnöke. Az elismerést hazánk lelki és szellemi felemelkedéséért fáradozó személyiségek kapják.

Huszti Péter az elismerést megköszönve kifejtette, mélyen meghatja a közönség szeretete, hiszen azok köszönik meg ily módon a munkáját, akikért a színház mindig is „készül”. A színház rólunk, nekünk és gyakran helyettünk szól. Ennek a felelősségét nagyon nagy boldogsággal vitte és viszi a mai napig. Sok erőt ad számára, hogy hisz a szavak erejében, a drámában, abban, hogy együtt játszani nagyon fontos dolog. Hinnünk kell magunkban, hinnünk kell abban, hogy fontos, amit csinálunk, hangsúlyozta.

Az önálló est színházi előadások részleteinek vetítésével is megidézte a játszótársakat. A műsor  Shakespeare A vihar című drámájának Epilógusával zárult.




Látogatottság: 1598
Keresés

DÍJAK, ELISMERÉSEK

2018




2017






2016



2015




*

Városimázs filmek
Filmek - A Szecesszió Éve Gödöllőn
                                       

Időjárás

az

előrejelzése


Copyright © 2010
Gödöllő Város Önkormányzata
Adatvédelem|Médiaajánlat
Impresszum|Technikai információk|Oldaltérkép
Powered by Webgyár
Design by Monokrome Vision