Gödöllő

Városi Információs Portál

Alapértelmezett verzió English version
Polgárok Turizmus Ügyintézés Gazdaság Hírek
Eseménynaptár
H K Sz Cs P Sz V
             1
 2  3  4  5  6  7  8
 9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Önkormányzati hírekKeresés:   
2014.06.18 13:46
Többgenerációs közösségi tér az Alsóparkban
Nyomtatható verzió

Valamennyi korosztály képviseltette magát a reggel nyolc órára szervezett szabadtéri sporteszköz átadón az Alsóparkban. A rendhagyó módon, „tornaórával” egybekötött rendezvényre Tóth Tibor alpolgármester, a városrész önkormányzati képviselője invitálta a palotakerti lakókat, akikhez csatlakoztak a Szent Imre Katolikus Általános Iskola napközis táborának diákjai is.


Az elmúlt hetekben az alsóparki játszótér mellett alakítottak ki egy területet, ahol a felnőttek részére nyílik lehetőség a mozgásra, evezőpad, dupla kerék és láberősítők várják a mozogni vágyókat.
Tóth Tibor elmondta, azért is nagy öröm számára a mostani átadás, mert amikor képviselőnek választották, egyik kiemelt célja volt az Alsópark funkcióinak bővítése, a sport lehetőségek fejlesztése.
Az elmúlt években nagyon sokat változott az Alsópark, folyamatosak voltak a fejlesztések, a futókör, a kerékpáros nyomvonal és az első erőtér már lehetőséget adott a sportolásra - hívta fel a figyelmet az elmúlt esztendők ez irányú eredményeire Gémesi György polgármester. Mint mondta, a mostani felnőtt sporttér átadásával azonban egy nagyon régi terv valósult meg, olyan közösségi tér jött létre, ahol több generáció közösen élvezheti a szabadtéri kikapcsolódás örömeit, hiszen amíg a kisgyerekek a játszótéren töltik idejüket, a szülők, vagy a nagyszülők igénybe vehetik a sporteszközök nyújtotta szolgáltatásokat.
Épp ezért kapott két bejáratot a terület, nem csak a park felől, lehet megközelíteni, hanem átjárási lehetőség van a játszótérről is.
Mielőtt az érdeklődők használatba vették volna a berendezéseket, Pál Nóra tartott számukra bemelegítést, majd Pál István  testnevelő tanár nyújtott segítséget abban, melyik eszközt, hogyan kell használni, és milyen célokat szolgál. Látogatottság: 1603
Keresés

DÍJAK, ELISMERÉSEK

2018
2017


20162015
*

Városimázs filmek
Filmek - A Szecesszió Éve Gödöllőn
                                       

Időjárás

az

előrejelzése


Copyright © 2010
Gödöllő Város Önkormányzata
Adatvédelem|Médiaajánlat
Impresszum|Technikai információk|Oldaltérkép
Powered by Webgyár
Design by Monokrome Vision