Gödöllő

Városi Információs Portál

Alapértelmezett verzió English version
Polgárok Turizmus Ügyintézés Gazdaság Hírek
Eseménynaptár
H K Sz Cs P Sz V
 1  2  3  4  5  6  7
 8  9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Önkormányzati hírek



Keresés:   
2014.09.22 15:23
Önkéntesek munkálkodtak a gödöllői óvodában
Nyomtatható verzió

Rendezett udvar fogadta a gödöllői Egyetem téri Óvodába járó gyerekeket hétfőn. A Budapest Bank Törődés Napja önkéntes programsorozatának keretében a pénzintézet dolgozói az óvoda munkatársaival és a szülőkkel együtt végezték el a szabadtéri munkálatokat vasárnap. A bank idén ősszel országszerte 14 helyszínen rendezi meg az önkéntes akciót.


Az önkéntességnek nagy hagyománya van a Budapest Banknál. A pénzintézet Törődés Napja programsorozatát több mint tíz esztendeje, évente két alkalommal rendezik meg. Az akciók rendszerint a gyermek- és ifjúsági, valamint oktatási és egészségügyi intézmények támogatását, a helyi lakosok életkörülményeinek és környezetének javítását célozzák. A bank munkatársai által végzett kétkezi munkán túl a pénzintézet anyagilag is hozzájárul a munkálatokhoz. Az Egyetem téri Óvoda udvarának rendbetételéhez a gödöllői fiók és a Dél-Pest Megyei Vállalati Üzletközpont dolgozói is csatlakoztak.
„A vállalati üzletközpont és a fiók önkéntesei mind izgatottan várták a mai napot, mivel ez az első alkalom, hogy részt veszünk a Törődés Napján” – mondta Gombosné Balog Magdolna, a Dél-Pest Megyei Vállalati Üzletközpont vezetője. „A 3000 négyzetméteres területen fekvő óvoda épületét növényekkel, fákkal teli udvar öleli körül, amelynek gondozása rengeteg időt és energiát igényel. Mi ebben segítettünk az intézmény dolgozóinak: kapáltunk, gyomláltunk, sövényt vágtunk, gereblyéztünk.” – tette hozzá.
A pénzintézet további kezdeményezéseivel is aktívan támogatja a civil társadalom fejlődését. A bank jelentős szerepet vállal a lakosság pénzügyi tudatosságának fejlesztésében, a kultúra, a szellemi élet, az oktatás és a szociálisan hátrányos helyzetűek támogatásában is. A „Budapest Bank Budapestért” és a „Budapest Bank az Oktatásért és a Magyar Pénzügyi Kultúráért" Alapítványokkal, valamint a „Budapest Bank Békéscsabáért” Programmal az elmúlt 23 évben összesen mintegy 900 millió forinttal támogatta a közérdekű kezdeményezéseket.




Látogatottság: 1420
Keresés

DÍJAK, ELISMERÉSEK

2018




2017






2016



2015




*

Városimázs filmek
Filmek - A Szecesszió Éve Gödöllőn
                                       

Időjárás

az

előrejelzése


Copyright © 2010
Gödöllő Város Önkormányzata
Adatvédelem|Médiaajánlat
Impresszum|Technikai információk|Oldaltérkép
Powered by Webgyár
Design by Monokrome Vision