Gödöllő

Városi Információs Portál

Alapértelmezett verzió English version
Polgárok Turizmus Ügyintézés Gazdaság Hírek
Eseménynaptár
H K Sz Cs P Sz V
         1  2  3
 4  5  6  7  8  9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Önkormányzati hírek



Keresés:   
2014.12.18 17:04
A Magyar Mentőmotor Alapítványt támogatja a 2. Erzsébet bál bevétele
Nyomtatható verzió

Másfél millió forintot adott át  a Magyar Mentőmotor Alapítványnak dr. Gémesi György, Gödöllő  polgármestere december 18-án az Országos Mentőszolgálat központjában; a 2. Erzsébet bál bevételét ugyanis az alapítvány támogatására ajánlották fel.


Az ünnepélyes átadáson dr. Gémesi György elmondta, a bált azzal a céllal hívták életre, hogy Erzsébet királyné nevéhez és szellemiségéhez híven minden alkalommal egy-egy nemes célt támogasson. A szervezők választása első alkalommal a koraszülöttek mentésével foglalkozó Peter Cerny Alapítványra, az idei esztendőben pedig a Gödöllő térségében is tevékenykedő Magyar Mentőmotor Alapítványra esett. Gémesi György bejelentette, az összeget már át is utalták az alapítvány számlájára. A bált november 15-én tartották meg a Gödöllői Királyi Kastélyban.

Ez jelentős összeg a mentőmotorosok számára – mondta Varsányi Zoltán az alapítvány kuratóriumának elnöke, aki  köszönetét fejezte ki a támogatásért, amit többek között védőfelszerelésre, a munkájuk során használt speciális bukósisak vásárlásra és a mentőmotorra szükséges felszerelésre fordítanak. Hozzátette, külön öröm számára, hogy Gödöllő városa felfigyelt a munkájukra, és ily módon is támogatja azt, mivel az első mentőmotor itt állt szolgálatba, s ő maga is itt vett részt az első motoros kivonulásán.

A Magyar Mentőmotor Alapítvány nem csak szóban fejezte ki köszönetét Gödöllő önkormányzatának, hanem egy emléklapot is átadott Gémesi Györgynek.

Az ünnepélyes átadáson dr. Temesvári Péter, az OMSZ orvosigazgatója is részt vett, aki szintén köszönetét fejezte ki a támogatásért. Beszédében méltatta a mentőmotorosok munkáját, s hangsúlyozta, ez egy különleges egység, aminek tagjai speciális körülmények között dolgoznak.






(c) Korondi Judit felvételei


Látogatottság: 1813
Keresés

DÍJAK, ELISMERÉSEK

2018




2017






2016



2015




*

Városimázs filmek
Filmek - A Szecesszió Éve Gödöllőn
                                       

Időjárás

az

előrejelzése


Copyright © 2010
Gödöllő Város Önkormányzata
Adatvédelem|Médiaajánlat
Impresszum|Technikai információk|Oldaltérkép
Powered by Webgyár
Design by Monokrome Vision