Gödöllő

Városi Információs Portál

Alapértelmezett verzió English version
Polgárok Turizmus Ügyintézés Gazdaság Hírek
Eseménynaptár
H K Sz Cs P Sz V
 1  2  3  4  5  6  7
 8  9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Önkormányzati hírek



Keresés:   
2015.03.30 15:27
Értekezletek a Gödöllői Rendőrkapitányságon
Nyomtatható verzió

Dr. Bozsó Zoltán r. dandártábornok Gödöllői Rendőrkapitányság vezetőjének meghívása alapján március 17-én a Gödöllői Rendőrkapitányság illetékességi területén található településeken működő kisebbségi önkormányzatok vezetői beszámoló értekezleten vettek részt a rendőrkapitányság épületében.


Az értekezleten az Ikladi Német Nemzetiségi Kisebbségi Önkormányzat, az Isaszegi Szlovák Kisebbségi Önkormányzat, a Kerepesi Roma Nemzetiségi Önkormányzat, a Kerepesi Német Nemzetiségi Önkormányzat és a Valkói Cigány Kisebbségi Önkormányzat képviseltette magát.
Dr. Bozsó Zoltán r. dandártábornok ismertette a Gödöllői Rendőrkapitányság 2014. évi eredményeit.
A megjelent kisebbségi képviselők egybehangzóan elmondták, hogy nem csak az eredmények alapján mondható, hogy nagyobb lett az emberek biztonságérzete, hanem ezt a saját tapasztalataik is megerősítik.
Ezt követően felvetették saját észrevételeiket, melyek elsősorban a térfigyelő rendszerek további bővítésének lehetőségével, a drogok terjedésével, valamint a rendőrség sajtóban történő megjelenésével voltak kapcsolatosak.
Örömmel vették tudomásul az úgynevezett 19 megyés program folytatását is, véleményük szerint az intenzívebb rendőri jelenlétnek köszönhetően érezhetően javult az állampolgárok szubjektív közbiztonságérzete az egyes településeken és település részeken.
*
Március 19-én a polgárőr egyesületek, az együttműködő szervezetek, valamint rendészeti feladatokat ellátó együttműködők vezetőinek tartott éves beszámolót a Gödöllői Rendőrkapitányság vezetője. A Gödöllői Királyi Kastély, több vadásztársaság, a polgárőr egyesületek, valamint iskolák vezetői képviseltették magukat.
A fentieket követően a a kapitányság vezetője megköszönte a megjelenteknek az elmúlt év közös munkáját valamint elmondta, hogy a jövőben is folytatódik a Gödöllői Rendőrkapitányság és a meghívottak között lévő együttműködés.
*
Másnap a nyugdíjas rendőröknek tartotta meg évértékelő beszámolóját Dr. Bozsó Zoltán r. dandártábornok. Az évértékelő meghívottjai a korábban a Gödöllői Rendőrkapitányság különböző egységeinél szolgálatot teljesítő rendőrök voltak.
A beszámoló után több kérdés hangzott el az új szolgálati gépjárművekkel, illetve a gépjárművekben elhelyezett új számítógépekkel kapcsolatban. A beszélgetés során nyugdíjas kollégák megállapították, hogy a rendőrök munkáját korszerű technikai berendezések segítik, illetőleg mindannyian egyetértettek abban, hogy ma is ”érdemes” rendőrnek lenni.


Látogatottság: 1856
Keresés

DÍJAK, ELISMERÉSEK

2018




2017






2016



2015




*

Városimázs filmek
Filmek - A Szecesszió Éve Gödöllőn
                                       

Időjárás

az

előrejelzése


Copyright © 2010
Gödöllő Város Önkormányzata
Adatvédelem|Médiaajánlat
Impresszum|Technikai információk|Oldaltérkép
Powered by Webgyár
Design by Monokrome Vision