Gödöllő

Városi Információs Portál

Alapértelmezett verzió English version
Polgárok Turizmus Ügyintézés Gazdaság Hírek
Eseménynaptár
H K Sz Cs P Sz V
 1  2  3  4  5  6  7
 8  9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Önkormányzati hírekKeresés:   
2016.08.16 10:57
Infrastruktúra fejlesztések város szerte
Nyomtatható verzió

Városszerte zajlanak az útfelújítási munkák, a gépkocsival közlekedőknek több helyen is forgalomkorlátozásra kell számítaniuk,  olvasható a Gödöllői Szolgálat e heti számában.Teljes lezárásra kell számítani a hét folyamán a Lomb utcában az Antalhegyen folyó szennyvíz-csatornázási munkák miatt. A lezárás ideje alatt a gépjárművek kerülővel, a Panoráma – Kilátó – Tájkép utcán keresztül közlekedhetnek.
Dolgoznak a Széchenyi István utcában is, ahol jelenleg a csapadékvíz-elvezető árkok rekonstrukciója zajlik, ezt követően kerül sor az aszfaltburkolat megerősítésére, a Dózsa György úti csomópontban pedig közös járda és kerékpárút rekonstrukciót végeznek, ami egyben része a „Legyen Gödöllő kerékpárosbarát város!” programnak. A burkolati munkák ideje alatt a Dózsa Gy. út – Kandó K. u közötti szakaszt lezárták. A csatlakozó utcákról (Móra F. u., Móricz Zs. u.) nem lehet kihajtani a Széchenyi utcára. Az érintett lakók közlekedését korlátozott időpontokban biztosítják. Ez idő alatt a Kotlán S. utcában lévő okmányiroda megközelítésére javasolt útvonal: Kossuth L. u. – Táncsics M. – Semmelweis I.– Mikszáth K. – Kotlán S. utca.
Dolgoznak a Testvérvárosok útján is, ahol a Szabadság út–Grassalkovich Antal utca közötti, és a Széchenyi István utca–Dózsa György út–Kandó Kálmán utca közötti szakasz felújítása,az aszfaltburkolat felújítása, a kétoldali kiemelt szegély cseréje, valamint a víznyelő helyreállítása, és a gyalogjárda rekonstrukciója zajlik.
Itt nincs lezárás, de forgalomterelésre időszakosan számíthatnak a gépkocsival közlekedők. Befejeződött viszont munka a Duna utcában, ahol 475 méter hosszú szakaszon vált jobbá a gyalogosközlekedés, és az Asbóth S. utcában, ahol 601 méter hosszan végeztek járda rekonstrukciót.
Mindezek mellett a héten megkezdődnek a DMRV által korábban feltárt útszakaszok javításai is.
Látogatottság: 892
Keresés

DÍJAK, ELISMERÉSEK

2018
2017


20162015
*

Városimázs filmek
Filmek - A Szecesszió Éve Gödöllőn
                                       

Időjárás

az

előrejelzése


Copyright © 2010
Gödöllő Város Önkormányzata
Adatvédelem|Médiaajánlat
Impresszum|Technikai információk|Oldaltérkép
Powered by Webgyár
Design by Monokrome Vision