Gödöllő

Városi Információs Portál

Alapértelmezett verzió English version
Polgárok Turizmus Ügyintézés Gazdaság Hírek
Eseménynaptár
H K Sz Cs P Sz V
 1  2  3  4  5  6  7
 8  9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Önkormányzati hírekKeresés:   
2016.08.22 13:47
Megnyílt az új gyepmesteri telep
Nyomtatható verzió

Kiállta a próbát hétfőn az új gyepmesteri telep városunkban. Az avatás napján több tíz milliméter eső öntözte a Körösi Csoma Sándor utcában a Vásártéren felépített kutyaszállást, de a bokszok betonja száraz maradt, a menedéket kapott mintegy húsz eb sem ázott el kutyául. A tágas futtató azonban most még üres maradt.Köszöntőjében dr. Gémesi György polgármester elmondta, Gödöllő fontosnak tartja azt, hogy ne az utcákon kóboroljanak a gazdátlan kutyák. Az eddig működtetett telep ideiglenes volt, nem is a város tulajdonában álló ingatlanon üzemeltette a VÜSZI Kft. A 22 millió forintos beruházás óriási előrelépés, az igényes kialakítás megfelel a század követelményeinek. Akár őrizhető is lesz a telep szükség esetén.

Az őrzésről máris gondoskodik Bobi, a telep első lakója, egy kaukázusi eb, tette hozzá Lantai Csaba, a VÜSZI Kft. igazgatója. Büszkén tette hozzá: őt az üzemeltető fogadta örökbe. 

A gyepmesteri telep az állatbarát civilek támogató figyelmét élvezi. A nyitás napján is számosan megjelentek a közismerten elkötelezett kutyabarátok közül, Halász Árpádtól a Gödöllői Kutyaközpont vezetőjétől a Pécsi Ildikó - Szűcs Lajos színész-sportoló házaspáron át Radnóti László riporterig, aki a Gödöllői Állatotthon Egyesület elnöke. Fiatalok is simogatták az állatokat, a ketrecekbe is bementek.

Pécsi Ildikó verssel készült. Branyiczky Rita Kóbor Kutya című költeményét mondta el, aminek a végén kifejezte meggyőződését az iránt, hogy aki ide kerül, annak szerencséje lesz. Ebben a gondolatban is egyezett a véleménye az esemény másik gödöllői díszpolgár résztvevőjével, dr. Bodó Szilárd állatorvoséval.

Az ünnepélyes szalagátvágást a telep lakói számára még izgalmasabb esemény, tízórai követte, fogápoló jutalomfalattal.Látogatottság: 1337
Keresés

DÍJAK, ELISMERÉSEK

2018
2017


20162015
*

Városimázs filmek
Filmek - A Szecesszió Éve Gödöllőn
                                       

Időjárás

az

előrejelzése


Copyright © 2010
Gödöllő Város Önkormányzata
Adatvédelem|Médiaajánlat
Impresszum|Technikai információk|Oldaltérkép
Powered by Webgyár
Design by Monokrome Vision