Gödöllő

Városi Információs Portál

Alapértelmezett verzió English version
Polgárok Turizmus Ügyintézés Gazdaság Hírek
Eseménynaptár
H K Sz Cs P Sz V
 1  2  3  4  5  6  7
 8  9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Önkormányzati hírek



Keresés:   
2016.10.18 23:32
Jótékonysági koncert a Szentháromság templomban
Nyomtatható verzió

A tragikus körülmények között elhunyt Berze Zsófia családjának megsegítésére adott jótékonysági koncertet neves művészekkel kedd este Gödöllőn, a Szentháromság templomban Mága Zoltán.



A családot és a mintegy hatszáz fő befogadására alkalmas templomot megtöltő közönséget Petróczki Károly, az egyházközség elnöke és dr. Gémesi György polgármester köszöntötte.
Mága Zoltán elmondta, hogy Zsófia szülei és Borbély Zoltán kérte fel az előadásra. A felkérést azért fogadta el, hogy ezen az estén az Isten házában vigasztalást és megnyugvást hozzanak a szülőknek, a barátoknak, az ismerősöknek, mindazoknak, akik szívükben és lelkükben fájdalmat, bánatot éreznek.
A Prima Primissima díjas hegedűművész az est teljes bevételét a 24 évesen elhunyt lány családjának ajánlotta fel, ezen felül egymillió forinttal járul hozzá Zsófia emlék sírhelyének felállításához
Az esten fellépett Komlósi Ildikó és Meláth Andrea operaénekesnő, a művész lánya, Jennifer, Lencsés Balázs énekes, gitáros, Szakcsi Lakatos Béla zongoraművész és az ELTE Bartók Béla Kórusa. A karmester Kovács László volt.

Berze Zsófia, aki a Turay Ida Színház munkatársa volt, július végén halt meg, amikor megpróbálta megakadályozni, hogy ellopják az autóját. A rendőrség korábbi tájékoztatása szerint a lány megállt az autójával a házuk előtt, majd kiszállt a kocsiból, hogy a kaput kinyissa. Ekkor egy férfi beült az autóba és megpróbált elhajtani a helyszínről, a lány ezt meg akarta akadályozni. Az autó az út melletti árokba sodródott, maga alá temetve a lányt, aki olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A gyanú szerint a férfi ezt követőn kiszállt az autóból, majd elmenekült a helyszínről.




































Látogatottság: 1213
Keresés

DÍJAK, ELISMERÉSEK

2018




2017






2016



2015




*

Városimázs filmek
Filmek - A Szecesszió Éve Gödöllőn
                                       

Időjárás

az

előrejelzése


Copyright © 2010
Gödöllő Város Önkormányzata
Adatvédelem|Médiaajánlat
Impresszum|Technikai információk|Oldaltérkép
Powered by Webgyár
Design by Monokrome Vision