Gödöllő

Városi Információs Portál

Alapértelmezett verzió English version
Polgárok Turizmus Ügyintézés Gazdaság Hírek
Eseménynaptár
H K Sz Cs P Sz V
           1  2
 3  4  5  6  7  8  9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Önkormányzati hírekKeresés:   
2016.11.26 12:49
Kétnapos kinológiai konferencia zajlik Gödöllőn
Nyomtatható verzió

A Szent István Egyetemen ma és holnap zajlik a Magyar Kutyás Akadémia II. Kinológiai Konferenciája, amit dr. Gémesi György polgármester nyitott meg.


Szombaton elsősorban a kutyatartóknak, vasárnap főként a tenyésztőknek szolgálnak hasznos információkkal az előadások, amelyek témaköre az ember és a kutya kapcsolatától kedvenceink gyógyításáig terjed.
Már az első konferencia iránti érdeklődés is bizonyította, hogy a kezdeményezés hiánypótló szerepet tölt be a kutyákkal professzionális és hobbi szinten foglalkozó emberek számára, mutatott rá megnyitójában a város vezetője. A program egyben erősíti a kapcsolatokat a kutyás társadalom szereplői között.
E szellemiséghez közel áll a gödöllői gyakorlat is. A város részese volt a legutóbbi magyarországi világkiállításnak és azóta további hasonló eseményeknek, versenyeknek ad otthont szép és gazdag programokkal.
Néhány hónappal ezelőtt új ebrendészeti telepet adott át az önkormányzat, ahol jobb körülmények között tartják a gazdátlanná vált háziállatokat, amíg valaki nem jelentkezik értük. Ez azonban már most kicsinek bizonyul, gondolkoznak tehát a bővítésén, mert fontosnak tartják, hogy segítsenek azoknak az embereknek, akik valamilyen ok miatt nem tudják tovább tartani kutyájukat.
Az érem másik oldala a felelős kutyatartásra való nevelés, aminek iskolai keretek közötti gyakorlata az önkormányzat kezdeményezésére alakult ki Gödöllőn. Amennyiben ez az ismeretanyag beépül a tantervekbe, a város szívesen megosztja e téren gyűjtött tapasztalatait.
Látogatottság: 1120
Keresés

DÍJAK, ELISMERÉSEK

2018
2017


20162015
*

Városimázs filmek
Filmek - A Szecesszió Éve Gödöllőn
                                       

Időjárás

az

előrejelzése


Copyright © 2010
Gödöllő Város Önkormányzata
Adatvédelem|Médiaajánlat
Impresszum|Technikai információk|Oldaltérkép
Powered by Webgyár
Design by Monokrome Vision