Gödöllő

Városi Információs Portál

Alapértelmezett verzió English version
Polgárok Turizmus Ügyintézés Gazdaság Hírek
Eseménynaptár
H K Sz Cs P Sz V
       1  2  3  4
 5  6  7  8  9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29      

Önkormányzati hírekKeresés:   
2016.12.23 16:49
Végső búcsút vettek Bárdy Pétertől
Nyomtatható verzió

Tanítványok, tisztelők és barátok tömege osztozott a család és a rokonság gyászában Bárdy Péter végső búcsúztatásán ma a gödöllői városi temetőben. A Török Ignác Gimnázium, majd a Premontrei Szent Norbert Gimnázium tanára, későbbi igazgatója életének 58. évében, december 13-án hunyt el, hosszan tartó súlyos betegség következtében.
A ravatalnál Ullmann Péter Ágoston nyugalmazott kormányzó perjel és plébános, dr. Gémesi György polgármester, valamint a középiskola képviselői búcsúztatták Bárdy Pétert, akit a város és a gimnázium saját halottjának tekintett.
A város vezetője a személyes barátság, a gyermekkori emlékek felidézése után kiemelte: Boldogan figyeltem munkádat és örültem, amikor a Premontrei Gimnázium igazgatójaként fantasztikus szolgálatot vállaltál, hiszen hosszú éveken keresztül a Török Ignác Gimnázium tanáraként bebizonyítottad, hivatásod nagyszerű gyakorlója vagy. Többször erősítetted a lokálpatrióták csapatát tudásoddal, segítetted a képviselő-testület oktatási és ifjúsági bizottságának munkáját. A Teleki Pál Egyesület titkáraként és a város szociális célokat szolgáló Segítség Közalapítványa elnökeként bizonyítottad, hogy értékek alapján gondolkodsz, vállalsz közéleti szerepet. Az Ad Hoc színház tagjaként számos nagyszerű alakítással ajándékoztál meg minket, az oly népszerű nőnapi műsorok állandó szereplője voltál. Mindenütt ott voltál és sokakkal együtt része voltál a város életének.”
A temetésen a premontrei gimnáziumba járt fiával együtt részt vett Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke is.

Bárdy Péter eredményes munkássága elismeréséül a Magyar Érdemrend Lovagkeresztje, a Gödöllő Városért díj és a Teleki Pál Emlékérem kitüntetésekben részesült. Tevékenységéért megkapta Muhi község díszpolgára kitüntető címet.

Látogatottság: 1812
Keresés

DÍJAK, ELISMERÉSEK

2018
2017


20162015
*

Városimázs filmek
Filmek - A Szecesszió Éve Gödöllőn
                                       

Időjárás

az

előrejelzése


Copyright © 2010
Gödöllő Város Önkormányzata
Adatvédelem|Médiaajánlat
Impresszum|Technikai információk|Oldaltérkép
Powered by Webgyár
Design by Monokrome Vision