Gödöllő

Városi Információs Portál

Alapértelmezett verzió English version
Polgárok Turizmus Ügyintézés Gazdaság Hírek
Eseménynaptár
H K Sz Cs P Sz V
 1  2  3  4  5  6  7
 8  9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Önkormányzati hírekKeresés:   
2017.04.12 13:18
Tiszta udvar rendes ház pályázat
Nyomtatható verzió

GÖDÖLLŐ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA PÁLYÁZATOT HIRDET „TISZTA UDVAR – RENDES HÁZ GÖDÖLLŐ 2017” CÍM ELNYERÉSÉRE, KÖZÖSSÉGEK SZÁMÁRA
A pályázat célja: a többlakásos és a családi házak portáján, a környezetükben, a köztereiken a gondozottság és a tisztaság kialakítása, városunk szépítése, kulturált, hosszútávon fenntartható környezet létrehozása.Pályázni két kategóriában:
•    családi házas, és
•    többlakásos kategóriában,
valamint a különdíj elnyerésére összeálló közösségek formájában

lehet, a jelentkezési adatlap benyújtásával. Az adatlapok átvehetők a Polgármesteri Hivatal portáján (Gödöllő, Szabadság tér 6.), valamint elektronikusan letölthető a www.godollo.hu oldalról. A jelentkezési lapokat a Polgármesteri Hivatal portáján (Gödöllő, Szabadság tér 6.) elhelyezett gyűjtőládába dobva, vagy elektronikusan a tisztaudvar@godollo.hu e-mail címre küldve juttathatják el.

A különdíj idei mottója: „Legaktívabb szomszédság”

A különdíjra olyan közösségek, szomszédságok (családi házas és többlakásos közösségek egyaránt) pályázhatnak, amelyek egy általuk kiválasztott közterületen szeretnének valamilyen közösségi funkciót létrehozni. Pályázni a kiválasztásra került közterület jelenlegi állapotának bemutatásával (leírás, fotók), valamint a javasolt beavatkozás leírásával, esetleg vázlatos ábrázolásával (rajz, vagy lehet fotomontázs, digitális megjelenítés is) lehet, megjelölve, hogy a fejlesztésben a pályázó közösség, szomszédság milyen jellegű közösségi munkát vállalna.
A fejlesztés nagyságrendileg 500 E Ft értékű lehet. A pályázat összeállításában igény esetén a főépítész és a főkertész szakmai konzultációs lehetőséget biztosít, időpontot a 28/529-194 telefonszámon, vagy a tisztaudvar@godollo.hu email címen lehet kérni.

A pályázat kiírásának időpontja:                2017. április 11.
A pályázatok benyújtásának a határideje:        2017. június 6.

A pályázatok elbírálása:    A pályázatokat idén is civil szervezetek tagjaiból összeálló bizottság bírálja el legkésőbb 2017. augusztus 31-ig.

A benevezett házakat június-augusztus hónapokban – előzetesen egyeztetett időpont szerint – keresi fel a bizottság. A szemlézés során a hangsúly a tisztaságon, gondozottságon, környezettudatosságon, fenntarthatóságon van. A különdíj elbírálásánál a szomszédsági aktivitással kezdeményezett, az adott közterület esztétikai színvonalát, használati értékét növelő, fenntartható közterületi fejlesztések élveznek előnyt.
        
Díjazás: Mindkét kategóriában az előző évekhez hasonlóan értékes nyereményekkel díjazzuk az első 3 helyezettet, valamint a fentiek alapján a különdíjat elnyerő közösségeket. A közterületeknél a nyertes ötlet kerül díjazásra, a díj a közösségi tér megvalósításában történő közreműködés (növény- és/vagy eszközbeszerzés, kivitelezés) lesz.

Az ünnepélyes díjkiosztó ősszel kerül megrendezésre. Várjuk jelentkezésüket!

Jelentkezési adatlap

Látogatottság: 660
Keresés

DÍJAK, ELISMERÉSEK

2018
2017


20162015
*

Városimázs filmek
Filmek - A Szecesszió Éve Gödöllőn
                                       

Időjárás

az

előrejelzése


Copyright © 2010
Gödöllő Város Önkormányzata
Adatvédelem|Médiaajánlat
Impresszum|Technikai információk|Oldaltérkép
Powered by Webgyár
Design by Monokrome Vision