Gödöllő

Városi Információs Portál

Alapértelmezett verzió English version
Polgárok Turizmus Ügyintézés Gazdaság Hírek
Eseménynaptár
H K Sz Cs P Sz V
 1  2  3  4  5  6  7
 8  9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Önkormányzati hírekKeresés:   
2017.07.04 20:50
Elkezdődött a Széchenyi István és Hunyadi János utca felújítása
Nyomtatható verzió

Július 3-án a munkaterület átadásával megkezdődött a Széchenyi István és Hunyadi János utca felújítása. A tervek szerint szeptember 10-ig tartó munkák ideje alatt mindkét területen forgalomkorlátozásra és a buszközlekedés megváltozására kell számítani.A Széchenyi utcában a Kandó Kálmán utca és a Táncsics Mihály utca közötti szakaszon folytatódik az utca múlt évben megkezdett rekonstrukciója. Az érintett szakaszon a burkolati munkák mellett a kétoldali szegélyek cseréjére, valamint burkolt csapadékvíz-elvezető árok és járda felújításra is sor kerül.
A Hunyadi utca rekonstrukciója keretében az M3 autópálya és Grassalkovich utca közötti szakaszon új, megerősített aszfaltburkolatú útpálya mellett, aszfaltburkolatú kerékpársávok, járdák és kapubehajtók létesülnek.
A munkák mindkét helyszínen forgalmi akadályokkal járnak, a Hunyadi utca esetében időszakosan számítani kell félpályás lezárásra, majd az aszfaltozási és közműépítési munkák során teljes útlezárásra, míg a Széchenyi utcában folyamatos teljes útlezárás mellett zajlik a kivitelezés.
Az érintett szakaszok környezetében a forgalmi rendben akár napi szintű változások is lehetnek, ezért fontos, hogy ne megszokásból vezessenek a gépjárművel közlekedők!
A munkálatok a tömegközlekedést is érintik, a helyi autóbusz járatokra vonatkozó esetleges változásokról a Volánbusz Zrt. folyamatosan tájékoztatni fogja az utazóközönséget.
A kivitelezési munkák időtartama alatt a közlekedőktől fokozott figyelmet, az érintett lakosságtól türelmet kér a VÜSZI Nkft. és a kivitelezési munkákat végző Colas Út Zrt.


Látogatottság: 453
Keresés

DÍJAK, ELISMERÉSEK

2018
2017


20162015
*

Városimázs filmek
Filmek - A Szecesszió Éve Gödöllőn
                                       

Időjárás

az

előrejelzése


Copyright © 2010
Gödöllő Város Önkormányzata
Adatvédelem|Médiaajánlat
Impresszum|Technikai információk|Oldaltérkép
Powered by Webgyár
Design by Monokrome Vision