Gödöllő

Városi Információs Portál

Alapértelmezett verzió English version
Polgárok Turizmus Ügyintézés Gazdaság Hírek
Eseménynaptár
H K Sz Cs P Sz V
 1  2  3  4  5  6  7
 8  9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Önkormányzati hírekKeresés:   
2017.10.27 14:37
Legjobb munkahely címet kapott a GSK gödöllői vakcinagyártó telephelye
Nyomtatható verzió

A GSK magyarországi szervezetei már több alkalommal sikeresen vettek részt a „Legjobb Munkahely Program” felmérésben, de a vállalat gödöllői vakcinagyártó telephelye, a GlaxoSmithKline Biologicals Kft. most először nyerte el ezt a címet - áll a cég által kiadott sajtóközleményben.


„A szívünk mélyén mindig is éreztük, hogy egy jó munkahelyen dolgozunk, idén azonban úgy döntöttünk részt veszünk az AON Hewitt cég értékelésében és nagy örömünkre az érzéseink be is igazolódtak. Munkatársaink elmondták, hogy szeretnek nálunk dolgozni, és a visszajelzések alapján úgy gondolják, hogy a gödöllői GSK egy megbízható, családias, befogadó, támogató, rugalmas és biztonságos munkahely, ahol hosszú távra terveznek. Azért is nagy elismerés ez a díj számunkra, mert két nagyszabású projektet is elnyertünk a GSK hálózatán belül, amelyeknek köszönhetően többek között a létszámunk is folyamatosan növekszik, így nagy öröm számunkra, hogy mind a régóta itt dolgozó kollégák, mind pedig az újonnan érkezők jól érzik magukat és úgy gondolják, hogy a GSK a legjobb munkahely” – mondta Christopher Hunley, a GlaxoSmithKline Biologicals Kft. telephely vezetője.

A legjobb munkahely elismerés a szervezet munkatársainak visszajelzése alapján kerül átadásra, ugyanakkor az „Aon Legjobb Munkahelyek Program” program tapasztalatai alapján a munkahelyi elégedettség összefüggésben áll a vállalat büszkeségre okot adó szakmai tevékenységével és az üzleti eredményeivel is, amely a GSK vakcinagyára esetében is tetten érhető.
A GSK egy vezető vakcinagyártó vállalat. A gödöllői telephelye élvonalbeli termelést folytat, hiszen a gyár kulcsszerepet játszik a tisztított diftéria és tetanusz antigének előállításában, amelyeket az egész világon használnak több vakcina összetevőjeként.
Látogatottság: 701
Keresés

DÍJAK, ELISMERÉSEK

2018
2017


20162015
*

Városimázs filmek
Filmek - A Szecesszió Éve Gödöllőn
                                       

Időjárás

az

előrejelzése


Copyright © 2010
Gödöllő Város Önkormányzata
Adatvédelem|Médiaajánlat
Impresszum|Technikai információk|Oldaltérkép
Powered by Webgyár
Design by Monokrome Vision