Gödöllő

Városi Információs Portál

Alapértelmezett verzió English version
Polgárok Turizmus Ügyintézés Gazdaság Hírek
Eseménynaptár
H K Sz Cs P Sz V
 1  2  3  4  5  6  7
 8  9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Önkormányzati hírekKeresés:   
2018.05.14 16:55
Új helyre költözik a P+R parkoló és megváltozik a forgalmi rend
Nyomtatható verzió

A magyar állam és az Európai Unió társfinanszírozásában megvalósuló Budapest – Hatvan vasútvonal tervezett munkái.
Mint azt lapunkban már korábban is jeleztük,  megkezdődik annak  az ideiglenes szintbeli vasúti átjárónak a kialakítása, amin a Köztársaság úti felüljáró építése idején bonyolódik majd a gépjármű és a gyalogosforgalom.  Legfrissebb információnk szerint a munkálatok június 1-jén kezdődnek és várhatóan július 8-ig tartanak.


Az ideiglenes út nyomvonala a jelenlegi P+R parkoló területét teljes egészében igénybe veszi. A vasútállomásra gépkocsival érkezőknek a parkolási lehetőség az Állomással téren lévő fizetős parkoló átépítésével és a mellette levő üres terület rendezésével lesz biztosítva. Az önkormányzat kérésére a Palotakerti HÉV megállónál található (Trafó Club) előtti terület rendezése is megtörténik, s mivel várhatóan megnő a  HÉV-vel utazók száma, az ide gépjárművel érkezők számára is kulturáltabb parkolási körülményeket tud biztosítani a város.
A június 1. és július 8. közötti forgalmi rend változások
 Az Állomás utca, vasút felöli oldala lezárásra kerül a Dalmady Győző utca és a Királyi váró közötti szakaszon, csak félpályás egyirányú közlekedés lehetséges a  városközpont felé. Az Állomás téri „fizetős” parkolónál lévő buszmegálló várhatóan áthelyezésre kerül az Alsópark-Állomás utca kereszteződése előtt lévő HÉV-pótló megállójába. A Fürdő utcai buszmegállók megszüntetésre kerülnek, új helyük az Isaszegi úton kerül kiépítésre. A Fürdő utcából jobbra kanyarodni az Állomás utca egyirányúsítása miatt nem lehet. A Dalmady Győző utca továbbra is egyirányú marad, a jelenlegi kerékpáros nyomvonal helyén az utca lakói részére parkolósáv kerül kijelölésre.
A munkálatok időpontjai a kivitelezés menetétől függően módosulhatnak.

Látogatottság: 492
Keresés

DÍJAK, ELISMERÉSEK

2018
2017


20162015
*

Városimázs filmek
Filmek - A Szecesszió Éve Gödöllőn
                                       

Időjárás

az

előrejelzése


Copyright © 2010
Gödöllő Város Önkormányzata
Adatvédelem|Médiaajánlat
Impresszum|Technikai információk|Oldaltérkép
Powered by Webgyár
Design by Monokrome Vision