Gödöllő

Városi Információs Portál

Alapértelmezett verzió English version
Polgárok Turizmus Ügyintézés Gazdaság Hírek
Eseménynaptár
H K Sz Cs P Sz V
         1  2  3
 4  5  6  7  8  9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Önkormányzati hírek



Keresés:   
2018.07.05 18:27
Átadták a Gödöllő Egészségügyéért díjakat
Nyomtatható verzió

Július 5-én a Gödöllői Városi Könyvtár és Információs Központban rendezték meg a városi Semmelweis napot, melyen a Gödöllő Egészségügyéért díjak átadására került sor. A képviselő-testület idén dr. Ilonczai Larisszának, a Tormay Károly Egészségügyi Központ fül-orr-gégész főorvosának, Turai Lajos Ferencnének, a Gödöllői Palotakert Bölcsőde intézményvezető-helyettesének és dr. Bhuyan Shafiqul Islam háziorvosnak ítélte oda az elismerést. (dr. Bhuyan Shafiqul Islam külföldi távolléte miatt később veszi majd át az elismerést.)


Az ünnepség kezdetén a gödöllői Frédéric Chopin Zenei Alapfokú Művészeti Iskola Swinging kvartettjének (Fodor László, Pálhegyi Armin, Kertész Mátyás, Szőke Csaba) műsorát hallhatták a megjelentek.

A rendezvényen dr. Nagy Árpád, a Tormay Károly Egészségügyi Központ nyugalomba vonult igazgatója mondott ünnepi beszédet, majd Gémesi György polgármester köszönte meg a volt intézményvezető munkáját.

Ezt követően került sor a díjak átadására, melyekkel azoknak a szakembereknek a munkáját ismeri el a város, akik Gödöllő egészségügyi és szociális ellátásában kiemelkedő munkát végeznek.

Dr. Ilonczai Larisza a Tormay Károly Egészségügyi Központ felnőtt orr- fül gégésze mindig nagy türelemmel hallgatja meg pácienseit. Lelkiismeretesen, alaposan végzi munkáját, közvetlen, emberi  orvos-beteg kapcsolatot épít ki betegeivel. A rendszeres, alapos kontrollvizsgálatokkal mindig meggyőződik arról, hogy sikeres volt-e a terápia, a betegekkel való törődése nem korlátozódik a munkaidőre.

Turai Lajos Ferencné, a Gödöllői Egyesített Palotakert Bölcsőde intézményvezető-helyettese 1978-ban a Dózsa György úti Bölcsődében kezdte meg gondozónői tevékenységét. Az intézmény megszűnése után helyezték át jelenlegi munkahelyére. Munka mellett megszerezte a csecsecső-és gyermekgondozói végzettséget, majd a Gödöllői Török Ignác Gimnázium levelező tagozatán az érettségit. 2013-ban kisgyermekgondozó-nevelői emelt szintű végzettséggel gazdagította szakirányú képzettségét. 2014. március 1-től intézményvezető-helyettes munkakörben segíti a bölcsőde törvényes, szakszerű, és hatékony működését. Négy évtizedes lelkiismeretes, példamutató gondozó-nevelő, valamint vezetői tevékenysége során kivívta a szülők és kollégák elismerését.

Dr. Bhuiyan Shafiqul Islam háziorvos több évtizede szolgálja Gödöllő lakosait háziorvosként. Feladatát a legmagasabb szinten látja el, számára első mindig a gyógyítás, az életmentés a segítségadás, amire felesküdött. Ha szükséges – a népnyelv szerint – „hóban, sárban, viharban, éjjel vagy nappal, siet és gyógyít“. Rendkívüli jó kapcsolatot ápol a betegeivel, a városi intézményeikkel, a védőnői szolgálattal, a hozzá forduló lakossággal.















Látogatottság: 1914
Keresés

DÍJAK, ELISMERÉSEK

2018




2017






2016



2015




*

Városimázs filmek
Filmek - A Szecesszió Éve Gödöllőn
                                       

Időjárás

az

előrejelzése


Copyright © 2010
Gödöllő Város Önkormányzata
Adatvédelem|Médiaajánlat
Impresszum|Technikai információk|Oldaltérkép
Powered by Webgyár
Design by Monokrome Vision