Gödöllő

Városi Információs Portál

Alapértelmezett verzió English version
Polgárok Turizmus Ügyintézés Gazdaság Hírek
Eseménynaptár
H K Sz Cs P Sz V
         1  2  3
 4  5  6  7  8  9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Önkormányzati hírek



Keresés:   
2012.07.24 23:52
Idős nénit raboltak ki fiatalkorúak fényes nappal az utcán
Nyomtatható verzió

Rablás bűntette miatt indított eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya ismeretlen tettesek ellen.

Július 23-án délelőtt egy 79 éves bagi néni rokonait látogatta meg a településen. Hazafelé tartott, amikor dél körüli időben a Szent László út és a József Attila utca kereszteződésénél egy akkor még ismeretlen személy hátulról – a ruházatánál fogva – a földre rántotta, táskáját kitépte a kezéből, majd a helyszínről a Liget utca egyik családi házába menekült be. A táskában közel egymillió forint értékben készpénz és értékpapírok voltak, melyeket a hölgy nem akart a házában őrizetlenül hagyni.
Az idős sértett - aki az esés következtében 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett -, közben segítségért kiáltozott.
A bűncselekmény elkövetése után néhány percen belül a helyszínre érkezett a helyi közterületi szolgálat, akik a térfelügyeleti kamerarendszer által rögzített felvételeket visszanézték, melyen jól látható, hogy a bűncselekményt két személy követte el.  A felvételek, a személyleírás, valamint az elkövetők ruházata alapján beazonosították a bűncselekménye feltételezett fiatalkorú elkövetőit. 
K. L. 14 éves és R. M. 16 éves bagi lakosok felkutatására széleskörű társadalmi összefogás jött létre. A Gödöllői Rendőrkapitányság vezetője a súlyos bűncselekmény elkövetőinek elfogása érdekében jelentős rendőri erőt vezényelt a településre. A gyanúsítottak felkutatásában helyi nyomozók, járőrök, kutyás járőrszolgálat, valamint a Készenléti Rendőrség munkatársai is részt vesznek.
A helyi polgárőr egyesület vezetője támogatásáról biztosította dr. Bozsó Zoltán r. dandártábornokot, így polgárőrökkel is kiegészült az ellenőrző egység.
A mai napon, a kora esti órákban az összehangolt  kutatás eredményeként elsőként K. L. bagi fiatalembert fogták el a rendőrök, majd rövid idő elteltével társát is megtalálták és előállították.
A nyomozók mindkét gyanúsítottat őrizetbe vették, kihallgatásuk jelenleg is folyamatban van.

Gödöllői Rendőrkapitányság



Látogatottság: 2069
Keresés

DÍJAK, ELISMERÉSEK

2018




2017






2016



2015




*

Városimázs filmek
Filmek - A Szecesszió Éve Gödöllőn
                                       

Időjárás

az

előrejelzése


Copyright © 2010
Gödöllő Város Önkormányzata
Adatvédelem|Médiaajánlat
Impresszum|Technikai információk|Oldaltérkép
Powered by Webgyár
Design by Monokrome Vision