Gödöllő

Városi Információs Portál

Alapértelmezett verzió English version
Polgárok Turizmus Ügyintézés Gazdaság Hírek
Eseménynaptár
H K Sz Cs P Sz V
         1  2  3
 4  5  6  7  8  9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Önkormányzati hírek



Keresés:   
2015.03.18 16:46
Turisztikai szakmai nap a kastélyban
Nyomtatható verzió

Gödöllőn, a királyi kastélyban tartott szakmai napot a Magyar Fesztivál Szövetség március 18-án. A tanácskozást azzal a céllal szervezték, hogy a fesztivál-, rendezvény- és konferenciaszervezők, szállásadók, vendéglátásban dolgozók egymás munkáját, rendezvényeit megismerve, egymást segítve tematikus turisztikai csomagokat tudjanak összeállítani, ezzel is erősítve a szálláshelyek kapacitásának jobb kihasználását, a rendezvények, fesztiválok látogatottságának növelését.

A résztvevők megismerkedhettek többek között az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár lehetőségeivel, tájékoztatást kaptak a Nemzeti Kulturális Alap pályázási rendszeréről és a jogszabályi háttérről.
A rendezvényen Gönczi Tibor, a Gödöllői Királyi Kastély igazgatója mutatta be a megjelenteknek a kastélyt, ami városunk kiemelt turisztikai célpontja, dr. Ujvári Tamás igazgató helyettes pedig a különböző partneri együttműködésekről beszélt. Mint mondta, Gödöllő speciális helyzetben van, mivel a városban rendkívül sok a program. A helyi szakembereknek azonban sikerült létrehozniuk egy a rendezvényeket koordináló egyeztető fórumot, aminek eredményeként a különböző kulturális események nem egymás konkurenciájaként jelennek meg, hanem inkább erősítik, kiegészítik egymást. A kastély partneri együttműködésre törekszik a turisztikai szervezetekkel is.
A rendezvényen szintén előadó Darázs György, a Turisztikai Egyesület Gödöllő elnöke pedig arról beszélt, mi mindent kell szem előtt tartaniuk annak érdekében, hogy sikeresen tudjanak jelen lenni a piacon.
Hangsúlyozta az autentikus, térségre jellemző kínálatot, a garantált színvonalat, a helyes ár-érték arányt, valamint a körülményekhez és a vendégek igényeihez való rugalmas alkalmazkodást.




(c) Korondi Judit felvétele


Látogatottság: 1349
Keresés

DÍJAK, ELISMERÉSEK

2018




2017






2016



2015




*

Városimázs filmek
Filmek - A Szecesszió Éve Gödöllőn
                                       

Időjárás

az

előrejelzése


Copyright © 2010
Gödöllő Város Önkormányzata
Adatvédelem|Médiaajánlat
Impresszum|Technikai információk|Oldaltérkép
Powered by Webgyár
Design by Monokrome Vision