Gödöllő

Városi Információs Portál

Alapértelmezett verzió English version
Polgárok Turizmus Ügyintézés Gazdaság Hírek
Eseménynaptár
H K Sz Cs P Sz V
 1  2  3  4  5  6  7
 8  9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Önkormányzati hírekKeresés:   
2016.08.22 20:29
Felújítás a Mesék Háza Óvodában
Nyomtatható verzió

Szeptember elsején megújult külsővel és belsővel várja a gyerekeket a Mesék Háza (volt Szent János utcai Óvoda) 1. számú épülete. A VÜSZI Kft. kivitelezésében elvégzett belső- és külső korszerűsítési munkákat hétfőn adták át szerény  intézményi ünnepség keretében. Újraépítették az épület aljzatát, szigetelő munkákat végeztek, kicserélték a nyílászárókat, felújították a vizesblokkokat, valamint a víz- és a fűtőrendszert is korszerűsítették.


Az eseményen Gémesi György polgármester elmondta, korábban felmerült az elképzelés, hogy egy teljesen új épületet kapjon az óvoda, de egyrészt a magas költségek, másrészt a szükséges helyszínváltás miatt várható konfliktusok okán nem ezt a megoldást választották, hanem a szakaszos felújítást. Jövőre két újabb óvodai épületben dolgoznak majd a kivitelezők, 2018-ra az egész intézményt megújítják. A korszerűsítés kiterjed az udvarra és a berendezésekre is. A következő beruházások tervezéshez is kérte az óvoda dolgozóinak a kreativitását, javaslatait. Köszöntője végén azt kívánta, használják egészséggel az épületet.
Dr. Pappné Pintér Csilla intézményvezető kifejtette: a Mesék Háza Óvoda ezzel a fejlesztéssel egyik lábával belépett a 21. századba, de még van három. Hangsúlyozta, hogy a legkisebbeknek kell a legjobbat adni, hiszen a környezettel is nevel az óvoda. Örömmel töltötte el az óvoda munkatársait, hogy a színhasználattal is igazodtak az intézmény nevelési programjához, a gyerekek imádni fogják. A tervezéskor megkérdezték a szakembereket, hogy mi a praktikus, a kényelmes, az ideális. Szekeres Erzsébet egy mézeskalácsot  festet az óvodának most készült el hozzá a ház, mondta befejezésül az óvoda vezetője.    

Látogatottság: 872
Keresés

DÍJAK, ELISMERÉSEK

2018
2017


20162015
*

Városimázs filmek
Filmek - A Szecesszió Éve Gödöllőn
                                       

Időjárás

az

előrejelzése


Copyright © 2010
Gödöllő Város Önkormányzata
Adatvédelem|Médiaajánlat
Impresszum|Technikai információk|Oldaltérkép
Powered by Webgyár
Design by Monokrome Vision